Свържете се с нас
catalyst team building belgium

Event Masters

Регион: Белгия

Контакти: Bert Knuts, Johnny Machiels

www.catalystteambuilding.be

Event Masters е белгийска агенция за събития с 20-годишен опит в тиймбилдинга.

Event Masters предлага отлично организирани, запомнящи се и интригуващи тиймбилдинг игри, събития и екипни занимания извън офиса. Catalyst Global се гордее, че има за свой представител в Белгия Event Masters, чийто тиймбилдинг отдел е с над 20 години опит в реализацията на творчески и иновативни събития. Като водещо белгийско дружество за управление на дестинации, професионален организатор на конференции и член на Euromic, с офиси от Брюксел до Антверпен, Event Masters осигурява услуги в Белгия и Люксембург.

Благодарение на 50-те уникални тиймбилдинг концепции на Event Master, заедно с доказалото се в целия свят портфолио от тиймбилдинг продукти на Catalyst Global, клиентите от Белгия разполагат с богат избор – от активности за сближаване и тонизиране до музикални занимания, интерактивни бизнес игри и още много повече. Широката гама от тиймбилдинг дейности включва разнообразни задачи, развиващи личностните качества на членовете на групата и способността им да работят ефективно заедно. Целта на всички упражнения за активно участие и комуникация е усъвършенстване на уменията за общуване и изграждане на сплотен екип.

Event Masters винаги се стреми да създава събития, които ще заинтригуват Вашите служители и ще насочат вниманието им към специфични цели. Независимо дали искате да подобрите продажбите, да мотивирате екипа или да сближите мениджърите и колегите, Event Masters може да им създаде неповторими споделени моменти, чрез които да постигнат тези цели. През годините, Event Masters са организирали тиймбилдинг събития за редица организации – от големи мултинационални компании до малки местни фирми.

Event Masters и корпоративната социална отговорност

Event Masters е структурен партньор на неправителствената организация Cunina – организация за развитие, която предоставя достъп до начално и средно образование на децата от по-слабо развитите страни в южното полукълбо. Вярвайки, че доброто образование е пътят към успеха в по-нататъшния живот, Cunina работи с лични спонсорства и активно подпомага „Образование за всички“ и целите за развитие на хилядолетието – безплатно образование за децата по целия свят. Event Masters са допринесли пряко към благотворителната инициатива, по конкретно към обучението за медицински асистенти към общността на четиридесет деца от Cunina, настанени в приемни семейства, чрез дарение на 1 евро за всеки участник в тиймбилдинг събитие. Затова, когато организирате своя следващ тиймбилдинг с Catalyst Global и Event Masters, знайте, че дарявате за велика кауза!