Свържете се с нас
catalyst canada

Eventology

Регион: Канада

Контакти: Alex Pett

www.catalystteambuilding.ca

Eventology е изключителният партньор на Catalyst в Канада с главен офис във Ванкувър, Британска Колумбия. Ние създаваме креативни, мотивиращи и образователни тиймбилдинг преживявания в цялата страна и добрите отзиви за тях са ненадминати. Пример за това е Go Team – интензивно, високотехнологично, отборно приключение със смартфони и таблети, което може да се проведе във всяка урбанизирана или извънградска среда.

Ние сме специалисти в умението да показваме на екипите техния истински потенциал чрез разнообразие от тиймбилдинг игри и програми за признание и награди. Освен това допринасяме за развитието на бранда и корпоративната идентичност на своите клиенти, които в последствие се налагат в цялата страна с конференции и представяне на продукти в главните бизнес райони, като Торонто, Отава, Монреал и Калгари.

Общуването, мотивацията и екипната работа лежат в основата на успеха на всеки колектив и ни помагат да надхвърлим многократно очакванията на клиентите. С над 15-годишен опит в бранша, ние с гордост се наричаме Eventologists („събитиелози“).

За повече информация посетете www.eventology.ca!