Свържете се с нас
catalyst team building poland

Exprofesso

Регион: Полша

Контакти: Monika Dymacz

www.catalystteambuilding.pl

Притежател на изключителния лиценз за продажба и реализация на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Полша е ExProfesso, дружество за управление на дестинации със седалище в Краков. От 2003 г. насам ExProfesso осъществява програми за тиймбилдинг и обучение на бизнес групи с фокус върху ученето чрез преживяване, резултатът от които е дълготрайна промяна за организациите.

ExProfesso означава начин на действие – „професионално“ и „в съответствие с професионалните знания“. Именно на това се основава работата на компанията, популярна в бранша със своя професионализъм, надеждност, страст и иновативност.

ExProfesso гарантира, че нейните програми са не просто забавни и интригуващи, но и имат ключови бизнес ползи, носещи дълготрайни промени за отделните личности, екипите и компаниите. Чрез силата на усвояването чрез опит хората се научават да вземат правилните решения и да предвиждат техните последствия. Без значение дали заниманията са на открито или закрито, под формата на игра те се концентрират върху най-важните проблеми в безопасна среда, което позволява експерименти в процеса на учене. По този начин се постига сплотяване на екипа, по-добро общуване и сътрудничество между участниците.

Екипът на ExProfesso изключително държи на първокласното обслужване и ефективността. Той поддържа близки отношения с клиентите и дълго след провеждането на програмата, наблюдава и анализира нейния ефект, за да се увери, че тя носи трайна положителна промяна. Това изисква отворена комуникация с партньори и клиенти и информирането им за бъдещи проекти. За ExProfesso е ценна всяка обратна връзка.

В ExProfesso вярват, че бизнес средата постоянно се променя и те се променят заедно с нея. Служителите са адаптивни и винаги търсещи вдъхновение, за да осигурят най-подходящите, модерни, креативни и новаторски решения за нуждите на Вашия екип. С богатото разнообразие от тиймбилдинг продукти на Catalyst Global, отлично обучените и опитни сътрудници на Exprofesso провеждат тиймбилдинг и обучения в популярните дестинации в цяла Полша.

Свържете се с ExProfesso още сега, за да разберете как с тяхна помощ да постигнете дълготрайна позитивна промяна за своя екип.