Свържете се с нас
catalyst team building georgia

Grata DMC

Регион: Грузия

Контакти: Irma Kodua

www.catalystteambuilding.ge

Grata DMC е водеща компания за управление на дестинации в района на Грузия с офиси в Грузия, Азербайджан и Полша. Тя прилага дългогодишния си опит при организацията на международни и местни корпоративни и частни събития и е известна с изключителното обслужване при реализацията на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global.

Grata означава „добре дошъл“. Това гостоприемство лежи в основата на философията на компанията. Нейният експертен и опитен екип създава уникални и незабравими тиймбилдинг преживявания. Grata DMC се гордее със своя значителен опит и индивидуален подход към всеки клиент, благодарение на които подбира най-подходящите занимания и постига трайни резултати. Нейният най-голям приоритет е удовлетворението на клиентите.

Екипът на Grata се състои от невероятно талантливи експерти с богат опит в управлението на събития и в тиймбилдинг индустрията. С техния доказан професионализъм и обширното портфолио от продукти на Catalyst, Grata DMC има капацитета да осъществи различни по мащаб, уникални тиймбилдинг преживявания, като всяко едно от тях е ефективно и незабравимо.