Свържете се с нас
catalyst team building colombia

Kadoma Outdoors

Регион: Колумбия

Контакти: Daniel Trujillo, Lina Nuñez, Daniel Buritica, Carlos Lopez

www.catalystteambuilding.co

С централен офис в Богота, компанията Kadoma Outdoors се е посветила на това да предоставя най-добрите тиймбилдинг програми и корпоративни събития в целия колумбийски регион.

Чрез своите тренировъчни програми на открито, допълнени от разнообразните тиймбилдинг дейности на Catalyst Global, Kadoma Outdoors предоставя възможност на участниците да усъвършенстват своите персонални умения и да повишат мотивацията си в служебните и лични ангажименти. Kadoma Outdoors е полезна на своите клиенти чрез създаване и развитие според техните специфични нужди на уъркшоп решения, които изграждат силни личности и динамични екипи.

Каквито и да са Вашите изисквания, Kadoma Outdoors ще намери решение, отговарящо на индивидуалните потребности на Вашия екип, и ще Ви помогне да постигнете трайни резултати, без значение дали се стремите към развитие на персонала, управление на промяната, нетуъркинг, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност. Избирате от широка гама тиймбилдинг дейности на открито, енърджайзъри, интерактивни бизнес игри, музика и ритъм и креативни екипни решения.

Екипът на Kadoma Outdoors е съставен от приветливи, опитни специалисти, които умело направляват обучителния процес чрез тиймбилдинг дейности на открито и закрито. Те помагат на участниците да развият уменията си за комуникация, лидерство и вземане на решения, докато се забавляват!

Kadoma Outdoors е в тясно сътрудничество с местни организации за насърчаване на младежта, Recojo и Bakongo, чиито усилия са световно признати.