Свържете се с нас
KITA Indonesia Team Building

KITA

Регион: Индонезия

Контакти: Budi Setiawan

www.catalystteambuilding.id

Продуктите на Catalyst Team Building се продават и разпространяват изключително в цяла Индонезия от KITA, водеща компания за тиймбилдинг, базирана в Индонезия Джакарта.

KITA е вдъхновяваща платформа, разработена и създадена, за да осигури професионални решения чрез специализирани обучителни семинари за всеки индивид и организация в нужда. Тя има за цел да помогне за укрепване на основите на вашия бизнес в организационното управление, както и за развитието на меки умения.

Екипът на KITA се стреми да ви вдъхновява да предприемате действия в полза на вашето бъдеще. Именно това начинание е оформило тяхната визия и мисия: Продължавай да вдъхновяваш, предприемай действия.

KITA KITA се ангажира да гарантира, че техните програми за изграждане на екип са ефективни. Те са добре обучени в продажбата и предоставянето на тиймбилдинг програмите на Catalyst и поддържат глобалния стандарт за отлични постижения на Catalyst. В допълнение, KITA предлага треньори с дългогодишен опит, специализирани в лидерство, организационно управление, комуникационни и презентационни умения, публично говорене, творческо мислене, вземане на решения, интелигентни преговори, коучинг и консултации, бизнес трансформация и човешки капитал.

С твърдото убеждение в полезните резултати от техния индивидуален подход, екипът на KITA е развълнуван да Ви покани да се обучите и да научите с тях. KITA се фокусира не само върху качеството, но и върху гъвкавостта на метода на обучение. Екипът на KITA обича това, което прави и иска да почувствате същата радост и енергия в техния забавен подход към ученето.