Свържете се с нас
catalyst team building czech

Maxin Prague

Регион: Чехия

Контакти: Jarmila Skorikova, Jakub Skorik

www.catalystczechrepublic.com

Тиймбилдинг продуктите на Catalyst се продават и разпространяват в Чешката република от изключителния лицензиант Maxin PRAGUE – водеща компания за тиймбилдинг, управление на дестинации и мениджмънт и реализация на събития.

Фирмата Maxin PRAGUE е основана през 1999 г. от експерта в тази област Jarmila Skorikova. Със своя разнообразен екип от опитни професионалисти, осигуряващи първокласно обслужване, компанията е високо ценена като една от водещите в бранша както в Прага, така и в цялата страна. Тя осигурява професионални услуги според специфичните нужди на клиента за всякакъв вид срещи, мотивиращи мероприятия, конференции и събития. През 2013 г Maxin PRAGUE отбеляза успех в сферата на управлението на събития, като се присъедини към престижната световна асоциация на компаниите за управление на дестинации Euromic.

Като фирма с богат опит, Maxin PRAGUE е организирала над 1200 корпоративни събития с повече от 400 000 участници за някои от най-уважаваните компании в света. От позицията на местен семеен бизнес с отдавна утвърдено партньорство с местни доставчици, Maxin PRAGUE създава най-добрите решения за своите клиенти.

Отлично обученият и опитен екип на Maxin PRAGUE черпи познания и идеи от всички сектори на входящия туризъм, благодарение на което предоставя цялостно обслужване на клиентите си от първоначалното договаряне през организацията до осъществяването на проекта. С фокус върху иновациите, образованието и технологиите, компанията реализира тиймбилдинг активностите на Catalyst на същото изключително ниво. Без значение дали желаете в следващото свое събитие в Прага да включите тиймбилдинг игра като забавно, запомнящо се, споделено преживяване за Вашите служители или се стремите чрез сплотяващи екипа дейности да ги вдъхновите за постигане на специфични цели и ценности на фирмата, Maxin PRAGUE е на Ваше разположение и ще създаде решение, най-подходящо за конкретните потребности на отделните личности, екипа и компанията.

Maxin PRAGUE – тук ще откриете всичко за Вашия тиймбилдинг, събития и управление на дестинации в Чехия.