Свържете се с нас
catalyst team building ireland uk

Orangeworks

Регион: Република Ирландия, Обединеното кралство

Контакти: David Bassett, Oran Masterson, Will Powderly

www.catalystteambuilding.ie

Orangeworks е една от водещата тиймбилдинг компании в Ирландия. Тя предоставя портфолиото от тиймбилдинг активности, бизнес игри и енергизиращи занимания на Catalyst в цяла Ирландия и в Обединеното кралство.

Организираните от Orangeworks фирмени събития сплотяват служителите, начина им на мислене и съживяват ценностите на компанията. За екипа на Orangeworks на първо място сте Вие и Вашите потребности. Той осъществява тиймбилдинг преживявания на световно ниво, създадени според специфичните организационни изисквания на корпорации, фирми за управление на дестинации, агенции за събития и първокласни частни клиенти. Вашият екип ще се забавлява, докато използва невероятната сила на ученето чрез опит и игра. Всеотдайните и опитни сътрудници на Orangeworks са на Ваше разположение, за да създадат изключително преживяване, което Вие и екипът Ви ще помните завинаги.

Основана през 2003 г, компанията по-рано се нарича Xtreme.ie и teambuilding.ie. В Ирландия Orangeworks е провела над 600 мероприятия през 2016 г. Днес с лиценза за разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst в Обединеното кралство, планира реализацията на 1500 събития към 2018 г.

Ирландските клиенти на Orangeworks включват около 60 хотела, в това число Carton House, Powerscourt и BrookLodge, както и корпорации като Google и Deloitte. Компанията притежава изключителния лиценз за ирландския пазар на Академията за оцеляване Bear Grylls, на Land Rover Experience и турнето на Jaguar Art of Performance Tour.

Ако се нуждаете от съдействие за тиймбилдинг активност, събитие, занимания извън офиса или корпоративен ден в Обединеното кралство или Ирландия, свържете се с екипа на Orangeworks.