Свържете се с нас
outdoor living catalyst malta

Outdoor Living Malta

Регион: Малта

Контакти: Danica Fava

www.catalystteambuilding.com.mt

Outdoor Living притежава изключителния лиценз за продажба и реализация на тиймбилдинг продуктите на Catalyst на Малтийските острови, разположени в сърцето на красивото Средиземно море.

За двайсетте години от своето основаване компанията Outdoor Living Малта си е изградила солидна репутация, благодарение на любовта към изкуството на тиймбилдинга и желанието да придаде приключенско усещане на всичко, което прави. От битки в морето и средновековни турнири до луксозно плаване и зорбинг в малтийските поля, целта на Outdoor Living винаги са запомнящите се, забавни тиймбилдинг събития, създадени в съответствие със специфичните критерии на клиентите.

Екипът на компанията влага изключителна страст в работата си. Той се гордее със своята креативност, забавност и професионализъм и с готовност проявява така важното внимание към детайла при всяко събитие, независимо колко голямо е то.

Outdoor Living несъмнено има опит с всякакви по мащаб и вид мероприятия. През 2008 г. фирмата осъществи най-големия тиймбилдинг, правен някога в Малта – динамична серия от активности за 1000 делегати от Bosch Power Tools. С 4 седмици за подготовка и не по-малко от 175 координатори на самия ден, събитието е достойно да влезе в учебниците!

Разбира се, през годините екипът на Outdoor Living е осъществил и редица други мащабни проекти както за международни групи на конференции и стимулиращи събития, така и за местни компании, които искат да добавят нещо различно към своите тренировъчни програми.

Outdoor Living е част от популярната Synergix Events Group, която включва също Powerhouse и Synergix Events.

За повече информация относно тиймбилдинг активности, занимания за сближаване и енергизиране и интерактивни бизнес игри в Малта и Гозо, моля свържете се с нас на info@outdoorlivingmalta.com