Свържете се с нас
catalyst team building costa rica panama

PREMIO Team Building

Регион: Коста Рика и Панама

Контакти: Rolando Ramiez

www.catalystteambuilding.cr

Притежател на изключителния лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Коста Рика и Панама е PREMIO Team Building.

Успехът на PREMIO Team Building се дължи на новаторски подход, фокусиран върху специфичните изисквания на клиента и планиране и реализация на тиймбилдинг активности, игри и упражнения, които водят до желаните резултати, допринасяйки трайно за здравословния климат в организацията и щастието на нейните служители. Ние вярваме, че умелото общуване, екипната работа, лидерството и сплотените служители са основополагащи за всеки ефективен екип.

Ние от PREMIO генерираме промяна и обогатяваме личния и професионален живот на хората чрез тиймбилдинг, обучения и програми за учене чрез преживяване. Ако търсите забавни дейности за сплотяване на екипа, интерактивни бизнес игри, занимания на открито с помощта на новите технологии, активности за тонизиране и разчупване на ледовете, ние ще Ви дадем най-доброто решение.

PREMIO Team Building създава програми според уникалните потребности на Вашия екип и желаните резултати, свързани с развитие на персонала, управление на промяната, изграждане на мрежа от връзки, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност. Като част от мрежата на Catalyst Global, ние осигуряваме гарантираното от Catalyst безупречно качество, високи стандарти, отлични продукти и богат опит в организирането и реализацията на корпоративни събития и тиймбилдинг програми.

Нашият всеотдаен екип има богат опит, знания и разбиране за това как промяната в поведението се отразява на представянето на колектива. Ние обожаваме работата си и вярваме в силното влияние на поведенческата промяна върху положителното развитие на Вашата компания и постиганите резултати. Гордеем се със забавните, конструктивни и предизвикателни тиймбилдинг събития, които създаваме и реализираме.