Свържете се с нас
catalyst team building finland

Seikkailu Oy

Регион: Финландия

Контакти: Timo Heinaro

www.catalystteambuilding.fi

Търсите най-добрата финландска фирма за екипни събития? Вече сте на правилното място! Seikkailu, чието име означава „приключението“, е пионерът в осъществяването на вълнуващи тиймбилдинг дейности на открито и невероятни събития във Финландия.

Със седалище в Хелзинки, компанията достига до всяко кътче на страната – от южните брегове на Финския залив до Лапландия в Северния полярен кръг.

Освен това Seikkailu е пионер в програмите за подобряване ефективността на служителите, като използва собствени онлайн инструменти „Fincentive” и предоставя на корпоративните си клиенти изключително завладяващи и удовлетворяващи стимулиращи инициативи. Екипът на Seikkailu е специалист в реализацията на уникални фирмени екскурзии по целия свят. За тази своя дейност е награден от Общността на изпълнителите на мотивационни програми и пътувания (SITE) с първата (и единствена) Кристална награда в Северна Европа за реализатор на най-добрите стимулиращи фирмени пътувания в света.

За повече информация относно сплотяването на екипа, ангажираността на служителите, нашите механизми за мотивация и специални програми за групово пътуване посетете www.seikkailu.fi

“‘Firsts' and 'Never Befores'Wow Incentive Veterans “

Crystal Awards Committee

 

“ Seikkailu comes up with some amazingly creative programmes ”

Conference & Incentive Travel Magazine