Свържете се с нас
catalyst team building germany

Spielgestalter

Регион: Германия

Контакти: Markus Ruese, René Wittek

www.catalystteambuilding.de

Компанията „Spielgestalter" е основана през 2013 г. от Markus Ruese и René Wittek. Тя е известна като създател на популярното тиймбилдинг предизвикателство Beat the Box и организатор на тиймбилдинг игри с мобилни приложения в цяла Германия.

Spielgestalter предлага впечатляващото портфолио от професионално проектирани тиймбилдинг продукти на Catalyst в цяла Германия. Като част от тяхната глобална мрежа, предоставя гарантираните от Catalyst Global качество, богат опит, доказан професионализъм и високи стандарти при организацията и осъществяването на корпоративни тиймбилдинг събития.

Spielgestalter ще открие най-доброто решение според специфичните нужди на Вашия екип и конкретната ситуация, свързано с развитие на персонала, управление на промяната, нетуъркинг, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност.

Със седалище в Кьолн, Spielgestalter предоставя тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global както на големи, така и на малки групи в Дюселдорф, Бон, Аахен, Рур, Франкфурт и в цяла Германия.