Свържете се с нас
catalyst switzerland

Catalyst Switzerland

Регион: Швейцария

Контакти: Katerina Georgieva, Victor Sabev

www.catalystteambuilding.ch

Catalyst Швейцария със седалище във Вербие предлага широка гама тиймбилдинг активности, тонизиращи и бизнес игри в цялата страна.

Catalyst Швейцария осъществява корпоративни събития, които вдъхновяват, мотивират и усъвършенстват екипа. Те са съобразени със специалните организационни изисквания на корпорации, фирми за управление на дестинации и агенции за събития. Catalyst Швейцария има индивидуален подход към всеки свой клиент, за да създаде и реализира програма, отговаряща на неговите специфични нужди и конкретната ситуация по отношение на развитие на персонала, управление на промяната, създаване на мрежа от връзки, стратегическо планиране, комуникация, подобряване на процесите, управление на взаимоотношенията с клиенти или корпоративна социална отговорност.

"Преживяванията с Catalyst Швейцария ще обединят екипа и ще съживят ценностите във Вашата компания. Събитията ни постигат финия баланс между забавлението и невероятната сила на ученето чрез опит. Всеки ден реално прилагаме принципите, в които вярваме. Убедени сме, че това ни дава култура на успеха, която предаваме на всички организации, с които работим."

 

Катерина Георгиева, Организатор на креативни събития

Ако се нуждаете от помощ за реализацията на тиймбилдинг, събитие, занимания извън офиса или корпоративен ден в Швейцария, свържете се с екипа на Catalyst Швейцария.