Свържете се с нас
catalyst team building new zealand

Team Up Events

Регион: Нова Зеландия

Контакти: Stu Robertson

www.catalystteambuilding.co.nz

Със своето мото „Предизвикателство, вдъхновение и постижение“ Team Up Events организира широка гама от корпоративни и общностни събития в цяла Нова Зеландия.

Тествайки традиционните начини на мислене, Team Up Events предизвиква екипите. Вдъхновява ги, като набляга на важността на екипната работа и ги насърчава да действат заедно, за да постигат успех.

Team Up Events подхожда индивидуално към всеки свой клиент, за да проектира и осъществи събитие, което надминава очакванията му. Целта е участниците да осъзнаят и оценят значимостта на отделната личност и на колектива за организацията чрез заедност, обединение и работа в екип.

Чрез своя иновативен подход и професионални и същевременно приятелски отношения с клиентите, Team Up Events се стреми да се наложи като лидер в тиймбилдинг индустрията в Нова Зеландия. Компанията винаги поставя нуждите на клиентите на първо място, организирайки събития, фокусирани върху качеството и вниманието към отделната личност.

Политиката на Team Up Events е открита и прозрачна във всеки етап на проекта и няма скрити изненади. Екипът на Team Up Events вярва в ефикасността на забавлението и подхожда със заразителен позитивизъм към всичко, което прави.

Team Up Events преразглежда вече наложилите се практики и усвоява нови. Благодарение на този подход, компанията се присъедини към мрежата на Catalyst и връзката с други фирми за тиймбилдинг по целия свят ѝ дава възможност за споделяне на опит, сътрудничество и нововъведения.