Свържете се с нас
TeamBonding Catalyst USA

TeamBonding

Регион: САЩ

Контакти: David Goldstein, Sam Goldstein

www.catalystteambuilding.com

Програмите за екипно изграждане на Catalyst се продават и разпространяват в САЩ от TeamBonding, водещата американска компания за изграждане на екип.

TeamBonding предлагат тиймбилдинг програми в САЩ през последните 20 години. За това време те са свидетели на ползите от насърчаването на силни, автентични връзки между колегите чрез забавления и предизвикателства. Те вярват, че забавлението води до реални резултати!

TeamBonding е една от най-уважаваните тиймбилдинг компании в Съединените щати, която предлага услуги от световна класа. Те са предпочитаният доставчик за компании като Google, Pandora, Nike, Apple, Coca-Cola, Ford Motor Company, IBM, McDonald's, Microsoft, Starbucks и много други.

eamBonding вярват в силата на играта! Те се гордеят с предоставянето на свежи, вълнуващи, стратегически насочени тиймбилдинг програми. Техният екип осигурява обучен и професионален екип за всяко Ваше събитие. Те гарантират, че Вашият опит ще е най-добрият.

TeamBonding вярва, че изграждането на високотехнологичен екип е пътят на бъдещето. С лиценз за продуктите на Catalyst Global Team Building, Team Bonding има достъп до най-новите съвременни продукти, които са изпитани от екипите по целия свят от глобалната верига Catalyst Team Building.