Свържете се с нас
catalyst team building slovenia

Teambuilding Aкademija

Регион: Словения, Австрия

Контакти: Dani Polajnar

www.catalystteambuilding.at

Teambuilding Akademija притежава изключителния лиценз на Catalyst за Австрия и Словения. Благодарение на своето централно местоположение в Европа, компанията предлага тиймбилдинг събития на достъпна цена и в Унгария, Хърватия и Италия.

Teambuilding Akademija (TBA) е компания, посветила се на насърчаването на качествени тиймбилдинг проекти в балканските страни. TBA работи в сферата на подготовка, управление, организация и осъществяване на тиймбилдинг програми. Освен това реализира тематични събития, бизнес семинари и конференции и провежда изследвания и консултации, свързани с екипната работа.

При планирането и изпълнението на всички екипни дейности, Teambuilding Akademija се ръководи от нуждите и целите на клиента, както и от структурата и особеностите на конкретния колектив. Тези елементи правят всяка програма уникална. Благодарение на своя професионален екип от сертифицирани тиймбилдинг треньори и надеждни сътрудници, TBA винаги осъществява първокласни тиймбилдинг активности.

През 2011 г. Teambuilding Akademija получи престижната награда „Constantinus Slovenia“ на Словенската асоциация по управленско консултиране (ZMCS) за успеха на проекта „Трансформация“ за известна световна компания. „Constantinus Slovenia“ e отличие за „най-добър консултантски проект“, присъдено за първи път през 2011 г. като част от международно признатите награди „Constantinus International”. TBA заслужи приза със своята консултантска работа и реална подкрепа при ръководенето и управлението на меките фактори в процеса на сливане на три отделни клона, всеки от които в различна държава.

За повече информация за тиймбилдинг активности, занимания за разчупване на ледовете и енергизиране и интерактивни бизнес игри в Любляна, Виена, Венеция, Милано, Прага, Рим и Загреб, моля свържете се с нас на info@tba.si