Свържете се с нас
catalyst team building romania

Universum

Регион: Румъния

Контакти: Cristian Hossu

www.catalystteambuilding.ro

Universum Events е изключителният партньор на Catalyst Teambuiding за Румъния. Благодарение на своята стратегическа позиция, компанията може да организира тиймбилдинг дейности също в Молдова и Сърбия.

Със сериозните познания на своите основатели и техния над 10-годишен опит в управлението на мащабни събития, Universum е компания, изградена около понятието за „структура на събитието“.

Ние основаваме работата си върху фантастичното съчетание на страхотни хора и брилянтни идеи. Проектите ни събират експерти от различни области – треньори по личностно развитие, креативни комуникатори, великолепни фасилитатори, визуални артисти, дизайнери, музиканти, дигитални пионери, фокусници и от която друга професия се сетите!

Винаги подбираме тиймбилдинг дейностите в съответствие с Вашите бизнес цели и връзка между контекста, хората и крайния резултат. Осигуряваме пълноценно изживяване, което по незабравим начин съчетава забавление, обучение, адреналин и много енергия.

Ще останете удивени от ненадминатия ни фокус върху потребностите Ви като наш клиент, креативните ни идеи и неизчерпаемата енергия, с която осъществяваме всеки проект. Доверете ни се и ще Ви изненадаме с творческа концепция според нуждите на Вашата компания, при това на разумна цена.

Не се колебайте да се свържете с нас за идеи и вдъхновение за Вашия следващ тиймбилдинг или друго събитие на contact@universum.ro