Свържете се с нас
visible catalyst greece

Visible - Visionary Business Learning

Регион: Гърция

Контакти: Dora Apostolopoulou, Eftychia Saroglou, Vaggelis Karastergios

www.catalystteambuilding.gr

Изключителният лиценз за продажба и разпространение на тиймбилдинг продуктите на Catalyst Global в Гърция принадлежи на VISIBLE – Visionary Business Learning.

Ние от Visible се стремим да бъдем важно свързващо звено в стратегията на клиентите за приобщаване на служителите и чрез нашите тренировъчни и тиймбилдинг програми да допринесем за подобряване на техния човешки ресурс и работна среда.

Като една от водещите в страната компании, реализиращи проекти за сплотяване на екипа и учене чрез преживяване, ние сме добре познати със своя изключителен професионален опит и задълбочено познаване на нуждите на гръцкия и международния пазар. Слушаме внимателно клиентите си и предлагаме новаторски и практични решения, основани на техните конкретни потребности и нашия холистичен подход и методология.

Всеотдайният и опитен екип на Visible притежава експертните познания и разбиране за положителното влияние на поведенческата промяна върху развитието на организацията. Програмите ни се основават на гъвкавост и учене чрез преживяване, за да постигнат максимално въздействие и ефективност. Подходящи както за малки групи от десетина човека, така и за цели фирми, нашите тиймбилдинг проекти са съобразени със спецификата на Вашата компания и желаните екипни резултати.

Ние се ангажираме да създадем програма, специално съобразена с Вашите изисквания. Продължителността ѝ може да варира от 1-2 часа до няколко дни или година, а резултатът ще бъде промяна и обогатяване на личния и професионалния живот на служителите. Това ще е основна част от стратегическия Ви план за ангажираност на персонала и ще има дълготрайни финансови бизнес ползи.