Свържете се с нас
catalyst team building netherlands

Windshift Netherlands

Регион: Холандия

Контакти: Alex Ten Klei

www.catalystteambuilding.nl

Тиймбилдинг програмите на Catalyst Global се предлагат и реализират в Холандия от Windshift, които имат над 13 години опит в предоставянето на ползотворни тиймбилдинг активности.

Основана преди повече от 13 години, компанията Windshift се е превърнала в синоним в Холандия на плажни събития, като кайтбординд, стрелба с лък и пясъчен яхтинг. Тя е популярно и изпитано решение за екипи, които искат да прекарат уникален ден извън офиса. Вече наложила се на пазара, днес Windshift организира не само плажни дейности, но и основани на тиймбилдинг програми големи и малки по мащаб, забавни, експериментални събития на открито и закрито, в които водещо е преживяването.

С доказалото се по целия свят портфолио от тиймбилдинг продукти на Catalyst Global и своя експертен опит, Windshift предоставят най-практичните тиймбилдинг решения в Холандия, съобразени с конкретните потребности на дадената фирма. Чрез Windshift, Catalyst Global организира в цяла Холандия бизнес симулации, които изследват основите на стратегическото управление и взаимоотношенията с клиенти, забавни или състезателни активности за сплотяване на екипа, уъркшопове с музика и ритъм, занимания за тонизиране и сближаване, иновативни дейности и игри за търсене на съкровища.

Windshift държи на обстойната консултация с всеки клиенти, за да отговори на неговите нужди и да подбере точните продукти за конкретното събитие.