Свържете се с нас
catalyst team building japan

Work Happiness Japan

Регион: Япония

Контакти: Etoh Katsuaki, Noudo Tetsuya

www.catalystteambuilding.jp

Work Happiness Япония е специалист в областта на корпоративния тиймбилдинг, организационните реформи, консултиране, тренинг по управление на лидерството, семинари за обучение на нови служители и тиймбилдинг за конференции и събития.

Work Happiness са водещите специалисти по корпоративен тиймбилдинг в Япония. Те предоставят в страната световноизвестните тиймбилдинг продукти на Catalyst Global на същото високо международно ниво. От занимания за сближаване и тонизиране за Вашата следваща конференция до интерактивни бизнес игри, изискващи стратегическо мислене, взаимодействие, планиране и управление на времето в екипа, Work Happiness Япония ще отговори на нуждите Ви и ще намери най-подходящото за Вас решение.

Със седалище в Хамамацу-Чо в централно Токио, Work Happiness осъществява тиймбилдинг програми и обучение на служители в цяла Япония – от главни центрове като Токио, Йокохама, Осака, Киото, Нара, Фукуака и Сапоро до по-отдалечени райони като Фуджи-Хаконе, Нико, Хакодате и Шидзуока.

След като няколко години са живели и работили в Америка, президентът Shingo Yoshimura и мениджърът „Бизнес развитие“ Etoh “Katsu” Katsuaki имат предимството да реализират корпоративни събития не само за своите японски клиенти, но и за мултинационални корпорации, работещи в Япония.

 

 

ワークハピネスのモット

株式会社ワークハピネスでは、「世界中の組織を、”Work Happiness”にあふれるチームに変えること。」をモットーに、スタンス強化系・スキル&ナレッジ強化系など目的に応じた新入社員・若手・管理職研修などの人材開発や、企業の変革期における戦略転換・風土変革などの組織改革コンサルティングを提供しております。