goal soccer themed teambuilding

Започнете следващата си конференция с нашата нова тиймбилдинг игра на футболна тема Goall!!

Публикувано на 1.05.2017 г. от Mark Davenport

За ограничено време от 2-3 часа участниците използват уменията си, за да изведат своя отбор начело на първенството. Те трябва да се справят със задачите, пред които са изправени съвременните футболни мениджъри – тренировка на играчите, търсене на спонсори и, разбира се, отбелязване на голове!

В тази игра точките носят награди и победители са онези отбори, които стратегически управляват времето и ресурсите си, за да постигнат максимални резултати.

Програмата Goall е създадена в Бразилия от нашия местен партньор Conquistar и вече се предлага в целия свят единствено чрез мрежата от регионални партньори на Catalyst Teambuilding.

Истински горди сме да пренесем страстта към футбола в света на тиймбилдинга. В Бразилия Goall вече се приема много добре с множество продажби на корпоративни клиенти. Снимките, които виждате тук, са от събитие на Libra Group (компания с пристанища и летища по целия свят). На конференцията присъстваха 350 делегати, но играта е също толкова подходяща и за по-малки групи от 30 и повече човека.

Elves Costa от Conquistar, Бразилия

За да разберете повече и да видите видео от събитието, моля кликнете тук

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата