Catalyst Asia Zone 2014

Catalyst Global Зона Азия 2014 г.

Published on 14.11.2014 г. by Mark Davenport

Двадесет и шест от най-влиятелните експерти в областта на тиймбилдинга в Азия се събраха, за да споделят знания, обсъждат възможности и обединят силните си страни. Годишната конференция на Catalyst Global Зона Азия 2014 г. се проведе в Банкок. Участваха делегати от 12 страни, в това число BeChallenged Team Building от Австралия и Нова Зеландия; Acewood, Китай; D'frens, Индия; Asia Ability Creative Team Building, Сингапур и Малайзия; Team Building Asia, Хонг Конг; и Work Happiness, Япония. Участниците извън Зона Азия включваха Biz-group от Обединените арабски емирства и Bluehat Group, Англия.

Колективна визия за подход към пазара

Сутрешната сесия започна с обсъждане и споделяне на визията на Catalyst Global, след което се премина към анализ на особеностите и промените на пазара на тиймбилдинг услугите от гледна точка на регионалните разлики и прилики. Всеки регион представи изводи и сподели опит и знания относно специфичните методи за продажби и маркетинг. Сесията приключи с мозъчна атака на идеи как да се посрещнат нуждите на пазара на тиймбилдинг в Азия колективно, като верига Catalyst Global.

Последва обилен обяд с тайландска кухня. Следващите сесии бяха за вътрешните системи на Catalyst Global, в това число облачни услуги за споделяне на файлове, система на отчетност и форум. Последва кратка сесия, посветена на инициативи за дигитален маркетинг, подкрепена със сесии на четири очи с маркетинг екипа на Catalyst Global и директори от всеки регион.

Жаркото слънце в Банкок вече залязваше, когато азиатските партньори на Catalyst Global имаха удоволствието да участват в демонстрации на две нови тиймбилдинг програми на Catalyst Global за КСО: Horses For Causes и Whisky Wisdom.

Акценти от деня

Обожавам тези събития. Това е възможност да се откъснеш от ежедневните грижи и да се фокусираш върху това как партньорите в групата могат си помагат един друг. В последно време имаме голям успех с една тиймбилдинг програма за КСО, наречена Hole In One. Близки срещи като тази ни дават възможност да обясним ползите от тези игри за клиентите и да покажем как другите екипи на Catalyst Global могат да ги продават в техните региони.”

Stuart Harris Директор Teambuilding Asia, Хонг Конг

Времето за провеждане на срещата дойде тъкмо навреме. Миналата седмица получихме задание от Cisco с молба d'frens да координира серия тиймбилдинг събития на пет места в Азия. Когато имаме такава подкрепа от Catalyst Global, можем да предложим икономични решения. Хората в тази зала са най-добрите, не мислите ли? Това е много важно, защото ни трябва увереност, че събитията извън Индия ще бъдат със същото върхово качество. За щастие, Япония е в списъка на Cisco и екипът на Happiness at Work току-що се присъединиха към веригата на Catalyst Global, така че на обяд ще поговоря с тях.”

Srikanth Murthy Директор d’frens, Индия

Go Team! Лов на съкровища с помощта на таблети

Като се имат предвид високите продажби на таблети, програмите за лов на съкровища и приключенски надпревари в Азия и приложението на Catalyst Global Go Team бяха горещо обсъждана тема. Тиймбилдинг компаниите на Catalyst Global в Зона Азия посветиха следващата сутрин на сесия за Go Team!, в която се запознаха с новостите и приложенията, които да използват в програмата като инструменти за привличане на още повече клиенти, в допълнение към така популярните игри в градска среда за лов на съкровища.

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата