Catalyst Euro Zone 2014 - London

Catalyst Global ЕвроЗона 2014 г.

Published on 18.07.2014 г. by Mark Davenport

Годишната конференция на Catalyst Global за ЕвроЗона 2014 г. се превърна в платформа за компании-съмишленици от европейския регион на веригата, на която да се видят, да си сътрудничат, да творят - и в крайна сметка, да спечелят от споделеното знание. В конференцията участваха представители на лицензираните партньори на Catalyst Global от 12 държави, в това число Англия, Ирландия, Словения, Литва, Испания, Франция, Португалия, Финландия, Русия, Румъния и ОАЕ.

Темата на конференцията беше: Максимизиране на общите ни бизнес възможности, заедно.

Конференцията започна с представяне от Главния изпълнителен директор на Catalyst Global Guy Baker на визията на веригата Catalyst Global, последвано от обратна връзка и обсъждане с участниците. Guy Bergeaud, Главен изпълнителен директор на Team Building Франция, бе водещ на сесия на тема Гигантско събитие Кой кой е - една сесия на бързи обороти, в която се разгледаха ценообразуването, маркетинга, социалните мрежи, продажбите и създаването на контакти с презентации от Andy Fieldhouse от Biz Events, Cristian Hossu от Universum Румъния и Tim Shepley от Blue Hat Англия. Сесията бе прекъсвана от оживени дискусии.

Време за кратка почивка!

Участниците в конференцията на Catalyst Global за Зона Европа излязоха в заслужена кафе пауза и направиха една продуктова разходка за проучване от първа ръка на тънкостите на Rat Trap, Animate и Bam Bike.

След почивката Andrew Fieldhouse представи една много полезна презентация, озаглавена Как да се прави развиващ се бизнес от нулата”. След това Richard Smith, Директор Продажби в Bluehat Англия, представи една много добре приета презентация за структурата на екипа на продажби на BlueHat и силната стратегия за продажби, на фирмата, особено стратегията за отговаряне на запитвания.

По време на обяда участниците имаха маркетингова разходка за запознаване, разглеждане и обмен на маркетингови материали..

В отговор на глада за иновативни технологични тиймбилдинг решения Fermin Guerrico от Teambuilding Испания показа един потенциално нов продуктDrone Zone. Fermin обясни, че продуктът е все още във фаза на разработване и че практическите ползи от използването на безпилотни самолети все още трябва да се докажат. Участниците обаче бяха много ентусиазирани и пожелаха работата по този по-евтин от очакваното продукт да продължи..

Следобедната сесия започна с последни новини за уебсайта GoTeam.guru представени от Главния изпълнителен директор на Catalyst Global Guy Baker. Kari и Dave Turner от BlueHat след това проведоха оживена дискусия с въпроси и отговори за бъдещето на GoTeam.

Следващият, който взе думата бе Dani Polajnar от Teambuilding Academy. Dani сподели свежи идеи и мисли за Извличане на максимална полза от веригата Catalyst Global, в това число, кръстосани продажби, връзки с обществеността и общо брандиране. Последва нова презентация на Guy за ролята и значението на присъствието на посланик на Catalyst Global при всеки лицензиран партньор.

Време за малко раздвижване!

Делегатите участваха в демонстрация на новия продукт Whiskey Wisdom и в ново представяне на International Stakes с нов гигантски люлеещ се кон! След това групата излезе навън с нова и все още неизпробвана версия на Go Team. Екипите търчаха от London Bridge до South Bank в 30-градусовата жега и накрая се намериха в един шадраван!!

По време на тържествената вечеря на корабче по река Темза, майката-природа дари участниците със зрелищно светлинно шоу по залез слънце.

tКомпанията Catalyst Global е горда, че успя да създаде атмосфера на доверие и организира живо събитие, на което професионалистите от областта на тиймбилдинга споделиха практики с други съмишленици от цяла Европа..

Горещи благодарности от екипа на Catalyst Global за Tim Shepley, Mandy Cole, Fiona Craven, Ami Coleman, Dave Turner, Corinne Tatham, Andy Fieldhouse, Timo Herinaro, Guy Bergeaud , Martin Bergeaud, David Bassett, Oran Masterton, Darius Lornsargis, Luis Trindade , Christian Hossu, Maria Varlamov, Ola Kastensson, Elena Kastensson, Dani Polanjnar, Fermin Gerrico и Daniel Simó за отделеното време да вземат участие в това събитие.

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата