Catalyst Euro Zone 2016 London

Catalyst Global – Евро зона 2016

Публикувано на 9.07.2016 г. от Mark Davenport

Главният изпълнителен директор на Catalyst Global Guy Baker даде начало на Евро зона 2016 с удивителни данни за отличните постижения на участниците през последните 12 месеца. След това с помощта на таблетното приложение Go Team - Go Engage бяха избрани дискусионни теми, като продажби, лидерство чрез мотивация на служителите, как се става инфлуенсър, работа с редовни клиенти, обучение и развитие, маркетинг и продуктови иновации.

Основна тема на конференцията беше корпоративната социална отговорност и силата на благотворителността. Осем месеца след присъединяването си към глобалната благотворителна инициатива B1G1 в края на 2015 г., мрежата на Catalyst Global вече е допринесла с 225 549 единици! Johnny Machiels от белгийската фирма Event Masters сподели за невероятното влияние на B1G1 върху екипа и клиентите на компанията. Делегатите обсъждаха начини, по които биха могли още повече да внедрят благотворителността в своята работа, и участваха в активна, обновена версия на играта Go Team – Go Give. Отборите се впуснаха по улиците на Брайтън, за да посрещнат серия от предизвикателства, като успешно изпълнените задачи подкрепиха каузи на B1G1! Всички печелят!

В края на първия ден, отмаряйки на чаша бира или вино, делегатите взеха участие в енергичното занимание с таблети Push It!, водено от харизматичния домакин Ramses Van Ryssen. В тази динамична и невероятно увлекателна игра отборите се състезаваха помежду си, като се справяха с поредица главоблъсканици и физически екипни предизвикателства.

Споделянето и сътрудничеството продължиха по време на вечерята и питиетата в The Tempest на плажа в Брайтън, където всички отпразнуваха рождения ден на своя колега от Ирландия Oran Masterton!

Вторият ден започна със сесия, наречена Значимостта на детайлите и далновидни презентации на 10 ключови продукта. Всеки от тях беше представен от определен партньор, чието внимание към детайла в продажбите и реализацията е направил продукта популярен на местния пазар. След това гост-лекторът Andy Fieldhouse от Biz Group, Обединени арабски емирства сподели с останалите своите експертни наблюдения върху стратегиите за задържане на клиенти.

След обяда, европейските партньори на Catalyst участваха в демонстративна игра с програмата Peak Performance”, която е мощен инструмент за учене чрез преживяване и се основава на лидерството и популярната тема за изкачване на връх Еверест.

Общуването и създаването на контакти не приключи дълго след края на официалната конферентна програма и продължава онлайн с въодушевление и ентусиазъм на нашия общ форум. Заключението на участниците е, че са преживели фантастични моменти на споделяне и планират да се срещат по-често! Лидерският екип на Catalyst Global с вълнение очаква да продължи тенденцията за учене, сътрудничество и споделяне при срещата с екипите от Азия и Австралазия на Зона Азия 2016 в Кота Кинабалу през октомври.

Преживяването беше толкова вдъхновяващо и наистина невероятно. То ми даде мотивация и много нови идеи за продуктово развитие, продажби и отговори на въпросите ми за определени продукти. Истински се гордея да бъда ваш партньор, тъй като всеки един от вас се справя великолепно в своята страна. За мен беше огромно удоволствие да чуя историите за вашите компании, продажби и преживявания.

Dace Stipniece, Регионален мениджър за Латвия

Благодаря на всички вас за топлото посрещане и откритостта, с която ми помогнахте да навляза в света на Catalyst. ;) В Брайтън прекарах страхотно и чудесно се забавлявах, научих много за продуктите, най-добрите практики и някои инициативи, за които дори не знаех. Благодаря ви още веднъж! Вие сте истински професионалисти, изключителна общност и съм толкова горд да бъда част от този екип!

Monica Dymacz-Kaczmar, Главен изпълнителен директор на Exprofesso, Полша

Както винаги, за тези два дни научих наистина много и отново се уверих колко мощна е нашата удивителна мрежа. Сега имам множество нови контакти и, надявам се, бъдещи възможности. През цялото време залата беше изпълнена с толкова енергия и беше прекрасно да усетя страстта, с която всеки се отнася към своята компания и екип!

Oran Masterton, Създател на Opportunities, Xtreme.ie

Научихме много и останахме впечатлени от останалите членове на общността. Всичко, от организацията до отделните речи, беше на най-високо ниво. Аз самият приех събитието много лично. Колегите от другите европейски държави бяха изключителни, както и самите ръководители на Catalyst Global. Всички вие вършите невероятна работа – продължавайте все така! Надяваме се скоро да се съберем отново, може би на някоя екзотична дестинация..!

Nikola Havlova, Мениджър на събития, Maxin Prague

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата