Catalyst Global Conference Brighton 2013

Тиймбилдинг конференцията на Catalyst - глобално събитие на веригата

Публикувано на 15.12.2013 г. от Mark Davenport

Какво се случва на конференцията ли? Независими компании от областта на тиймбилдинга да създават връзки помежду си, да обменят нови идеи и говорят свободно помежду си? Не може да бъде! Да, но сега може! Международната тиймбилдинг конференция на Catalyst Global предоставя платформа на компании-съмишленици да се видят, да си сътрудничат, да творят - и в крайна сметка, да спечелят от споделеното знание.

С гордост отбелязваме, че с това събитие на живо създава среда на доверие и предоставя възможност на тиймбилдинг специалистите да установяват нови контакти и обменят практики с други съмишленици от цял свят.

Ето впечатленията на някои от нашите партньори за тези два дни на конференцията:

Организацията на конференцията в Брайтън и атмосферата по време събитието са невероятни - погрижили сте се добре. Мисля, че съотношението от време за презентации и време за създаване на контакти беше много оптимално. Наясно съм какво огромно усилие се изисква от Ваша страна за успеха на събитието.
David Powell, Asia Ability
Благодаря отново на Catalyst Global и нейните служители за звездната продукция миналия месец. Е, вече разбирам защо нашите клиенти си тръгват от подобни събития с ясна визия и мотивация.
Kate Kaiser, Catalyst Events, USA
Продължавам да се вдъхновявам от всички предизвикателства, забавлението и хората, с които се срещнах. През 13-годишния ми опит в тази област никога не се бях виждал с толкова много експерти на едно място. Независимо от натоварения ми график, всичките ми събития в родната Бразилия преминаха невероятно, отчасти благодарение на енергията, която ми даде конференцията.
Elves Costa, Conquistar, Brazil
Независимо, че вече измина цяла седмица, откакто се върнахме от конференцията, продължаваме да сме вдъхновени от събитията, които преживяхме там. Галина и аз бихме искали още веднъж да благодарим на Catalyst Global за енергията и общото желание за развиване на дейността и глобалната верига на Catalyst. Изключително ценим стремежа на Catalyst Global да бъде на върха и да развива тиймбилдинг програми, които отговарят на новите очаквания на клиентите и на предизвикателствата пред екипите, които ги организират. Атмосферата на споделяне и забавление беше невероятна!
Iliyana Dimitrova, Gea Events, Bulgaria

Ако сте част от независима компания за тиймбилдинг и искате да научите повече за предимствата от присъединяването към веригата на Catalyst, моля кликнете тук

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата