go team launches in brighton

Go Team - високотехнологично търсене на съкровище

Публикувано на 12.06.2013 г. от Mark Davenport

Със слънчевото си време миналата седмица Брайтън, който се намира на южното крайбрежия на Англия, се оказа идеалното място за представянето на още един нов иновативен тиймбилдинг продукт. Пет екипа участваха в едно невероятно състезателно събитие, за да тестват на практика основните функции на тази уникална технология за градско предизвикателство.

Инсталирано на таблети, приложението Go Team има уникална стрелка за следване, която насочва екипите към търсените ориентири. След като участниците достигнат мястото, получават чрез GPS устройство различни предизвикателства под формата на въпроси, указания и картинки, които решават съвместно.

Удивителната надпревара разкри скрита история и по-малко известни факти за Брайтън. Актуализациите, обратната връзка и точките се обновяваха в реално време, докато екипите напредваха по булевардите и уличките на този очарователен град. Изгубихме ли някого по пътя? Не! Умната технология на Go Team генерира по интелигентен начин еднакви по дължина маршрути за всеки екип и довежда всички екипи в крайната точка, в определено време.

Получаваме отлични отзиви за Go Team. Играта се доказва като адаптивна система и творческа платформа, която се адаптира към всички нива на умения и всякакви видове терен. Без значение дали изследвате места, където се провеждат много събития като Брайтън, разхождате се лежерно из паркове,  бягате в горист терен или сте във вода, Go Team създава запомнящи се екипни сътрудничества и предоставя възможност на участниците в дадено събитие наистина да се запознаят с мястото, където се организира. 

Клиентите вече демонстрират увереност в ползването на продукта. Имаме потвърдени продажби на програмата в Копенхаген тази седмица и в Малта през уикенда.

Натиснете тук за повече подробности за Go Team

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата