Catalyst Master Class Paris 2018

Майсторски клас за тиймбилдинг фасилитатори

Published on 3.05.2018 г. by Mark Davenport

На 2-ри май тиймбилдинг фасилитатори и треньори от цяла Европа участваха в майсторски клас на Catalyst Global на тема Съвети и трикове за тиймбилдинг фасилитатори. Домакин и водещ на събитието беше Guy Bergeaud, който има над 30 години опит в продажбата и провеждането на тиймбилдинг програми.

Catalyst Master Class Paris 2018

Участие взеха начинаещи и опитни професионалисти от водещи европейски компании в над 15 държави, в това число Обединеното кралство, Швейцария, България, Белгия, Полша, Словакия, Чехия, Ирландия, Малта, Финландия, Германия, Словения, Румъния, Словакия и Балтийските страни. Денят премина в споделяне и сътрудничество.

Catalyst Master Class Paris 2018

Участниците харесаха всеобхватната програмата, засягаща всички елементи на фасилитирането и обучението, включително подготовка, техники и креативни идеи за поддържане интереса на публиката, методи за ефективен и въздействащ разбор и най-добрите практики в тиймбилдинга.

Ето какво сподели Guy Baker, Главният изпълнителен директор на най-голямата в света мрежа от тиймбилдинг компании:

Визията и водещото мото на мрежата на Catalyst Global е Тиймбилдинг на върховно ниво. Ангажираността и благото на служителите са решаващи за фирмената продуктивност през 2018 г. и вярваме, че ефективните тиймбилдинг програми играят важна роля в този процес. Те обаче трябва да бъдат подбрани внимателно според желаните от клиента резултати и да се реализират целенасочено. Този майсторски клас е само един от начините, по които работим, за да постигнем първокласен тиймбилдинг по целия свят. Неслучайно партньорите от мрежата на Catalyst Global са изборът на проницателните компании, които търсят тиймбилдинг програма като ефикасна част от своята стратегия за човешкия капитал.

Събитието пожъна огромен успех. Денят излезе извън предвидения дневен ред с кулминация от енергична сесия на открито споделяне. Идеите и наученото от срещата бяха записани и предоставени на участниците и на останалите фасилитатори в тиймбилдинг мрежата.

Catalyst Master Class Paris 2018

Денят завърши със снимки и раздаване на дипломи за спомен на всички. Създадоха се приятелства между хора от различни нации и компании, а контактите и обмена на опит ще продължат да затвърждават и да увеличават ефекта на ценните уроци от деня.

Уау, колко вдъхновяващо е да видиш толкова много талантливи модератори, фасилитатори и водещи на едно място, които споделят своя опит и знания. Тази мрежа обединява много невероятни хора, отдадени на това да организират стойностни и незабравими преживявания за своите клиенти. За мен е истинска привилегия да се уча от тях и да видя уникалната гледна точка и логика на представители на различни държави.Tiina-Katrina Kaber, Ентъртрейнър и мениджър за Естония в UPAS

Mark Davenport

Ръководител Бизнес развитие

Открива потенциални нови партньори и подпомага присъединяването им към мрежата на Catalyst Global.

Всички новини от веригата