Conference Energiser Body Rap

Body Rap Енергизиращо и забавно ритмично упражнение

Преглед

  • 10 минути - 30 минути
  • На закрито и на открито
  • Сътрудничество
  • Минимум: 30
  • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Кратък, въздействащ и забавен групов ритъм с ръкавици, който вдъхва свежест на всяка конференция
Body Rap Logo

Описание на програмата

По време на всяка конференция идва момент, когато участниците трябва да бъдат освежени и фокусирани. Моментът може да настъпи още в началото на деня, след тежка нощ или в мъртвия период след обяда, когато стомасите са пълни, а мислите блуждаят.

Отговорът е в играта Body Rap - бърза, чудата и невероятно ефективна. Този чудноват музикален енерджайзър със сигурност ще оживи дори и най-трудната публика и ще вдъхне струя жизненост и енергия на Вашето събитие – точно, когато Ви трябва. В това комично и леко иронично упражнение има музика, но не каквато си представяте.

Енергията се покачва, когато нашият харизматичен диригент загрее участниците с няколко здрави упражнения за тялото. След това ги подканя „да надянат ръкавиците“. От долната страна на седалката на всеки стол предварително са сложени гумени ръкавици в различни ярки цветове. Участват всички. Веднага след като си сложат ръкавиците, участниците ще започнат да тропат с крака, да пляскат и издават звуци, създавайки един колоритен и наистина необичаен музикален спектакъл. Този аудио-визуален подвиг със сигурност здраво ще разсмее всеки участник.

Играта Body Rap, която със сигурност е от категорията „щури, но могат да свършат работа,“ използва силата на смеха, ритъма и споделеното преживяване, за да тонизира и обедини участниците и да ги подготви да се концентрират отново върху посланията на конференцията.

Резултати за развитието на екипа

Бърза, чудата и невероятно ефективна Body Rap е музикален енерджайзър, който със сигурност ще оживи дори и най-трудната публика. Играта вдъхновява и внася жизненост и енергия във вашето събитие и подготвя участниците да се концентрират върху посланията на конференцията. Body Rap използва силата на смеха, ритъма и споделеното преживяване, за да тонизира и обедини екипите с положителни емоции.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.