Body Rap

Енергизиращо и забавно ритмично упражнение

10 - 30 минути
На закрито и на открито
Сътрудничество
30 - Неограничен

Описание на програмата

По време на всяка конференция идва момент, когато участниците трябва да бъдат освежени и фокусирани. Моментът може да настъпи още в началото на деня, след тежка нощ или в мъртвия период след обяда, когато стомасите са пълни, а мислите блуждаят.

Отговорът е в играта Body Rap - бърза, чудата и невероятно ефективна. Този чудноват музикален енерджайзър със сигурност ще оживи дори и най-трудната публика и ще вдъхне струя жизненост и енергия на Вашето събитие – точно, когато Ви трябва. В това комично и леко иронично упражнение има музика, но не каквато си представяте.

Енергията се покачва, когато нашият харизматичен диригент загрее участниците с няколко упражнения за издаване на звук с тялото. След това ги подканя „да надянат ръкавиците“. От долната страна на седалката на всеки стол предварително са сложени гумени ръкавици в различни ярки цветове. Участват всички. Веднага, след като си сложат ръкавиците, ще започнат да тропат с крака, да пляскат и издават звуци, създавайки един колоритен и наистина необичаен музикален спектакъл. Този аудио-визуален подвиг здраво ще разсмее всеки участник.

Играта Body Rap, която със сигурност е от категорията „щури, но могат да свършат работа,“ използва силата на смеха, ритъма и споделеното преживяване, за да тонизира и обедини участниците и да ги подготви да се концентрират отново върху посланията на конференцията.

Резултати за развитието на екипа

Бърза, чудата и невероятно ефективна, програмата Body Rap е музикален енерджайзър, който ще оживи дори и най-трудната публика. Играта вдъхновява и внася жизненост и енергия във Вашето събитие и подготвя участниците да се концентрират върху посланията на конференцията. Body Rap използва силата на смеха, ритъма и споделеното преживяване, за да тонизира и обедини екипите с положителни, запомнящи се резултати.

Препоръки от клиенти

Точно когато енергията на нашата конференция спадна, проведохме Body Rap и постигнахме точно желания ефект. Играта повдигна духа, заинтригува всички и ги накара да се усмихват. След това делегатите бяха по-възприемчиви към следобедната част от конференцията.

Nestle

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us