инструкции преди събитие

Go Remote - Pre-event Guide

Go Remote

Изцяло персонализирана програма, специално създадена за развитие на основни умения за ефективни дистанционни екипи

Прочетете повече

QUICKFIRE ONLINE PREEVENT GUIDE

Quickfire Онлайн

Насладете се на Quickfire Онлайн, забавна екипна дейност с умствени, творчески и физически предизвикателства, различни нива на трудност и разнообразие от задачи със снимки, видео, логически пъзели и други!

Прочетете повече

Break Out Bingo

Break Out Bingo - инструкции преди събитие

Намерете общ език, усъвършенствайте комуникационните си умения с тази приятна онлайн тиймбилдинг игра. Пригответе се за старта с тези лесни стъпки.

Прочетете повече

countdown to christmas advent

Countdown to Christmas - инструкции преди събитие

Забавлявайте се с екипа си, научавайки как други култури празнуват края на годината в тази онлайн тиймбилдинг игра. Следвайте тези лесни стъпки, за да се подготвите.

Прочетете повече

CSI la hacienda

CSI La Hacienda Инструкции

Усъвършенствайте своите умения за съвместно вземане на решения с този завладяващ 3D модел! Пригответе се за събитието с тези лесни стъпки.

Прочетете повече

CSI Space Odyssey

CSI Space Odyssey Инструкции преди събитието

Излетете в космоса. Вашият екип има задача да разкрие объркващо престъпление в космоса. Следвайте тези стъпки, за да се подготвите за междугалактическото приключение.

Прочетете повече

Escape the mob online

Escape the Mob Онлайн - Инструкции преди събитие

Вие и вашият екип сте обвинени в перфектно изпълнен грабеж. Няма време за губене Разгадайте мистерията и изчистете името си, преди да е станало твърде късно!

Прочетете повече

Global Festival Game

Global Festival Game - Инструкции преди събитие

Забавен музикален фестивал! Решавайте загадки, създавайте снимки и видеоклипове на моменти от фестивала и проучвайте факти на поддържащия уебсайт на фестивала

Прочетете повече

Go Team wellbeing

Go Team Wellbeing - Инструкции преди събитието

Подобрете способността си да се адаптирате към честите промени с отворен и спокоен начин на мислене. Разберете как да се подготвите за тази забавна насочена към здравето и благосъстоянието дейност.

Прочетете повече

Haunted House

Haunted House - Инструкции преди събитие

Съберете смелост и се пригответе да си сътрудничите с колегите, за да избягате от страшната къща, която е пълна с мистерии, призраци и злонамерени духове.

Прочетете повече

impact

Impact Online - Инструкции преди събитие

Включете се в Impact Онлайн, виртуална тиймбилдинг игра, която се фокусира върху 17 -те цели за устойчиво развитие (ЦУР) и предприемете действия за устойчиво бъдеще!

Прочетете повече

Island Survivor

Island Survivor - инструкции преди събитие

Вашият екип ще се нуждае от гъвкава стратегия, активна комуникация и вземане на консенсусни решения, за да избяга от острова. Пригответе се за играта с тези лесни стъпки.

Прочетете повече

Summit Challenge

Summit Challenge - Инструкции преди събитие

Пригответе се да се отправите към виртуално приключение за планинско катерене. Вие и вашият екип ще достигнете нови висоти, докато работите заедно, изпълнявайки редица предизвикателства в стил снимки, видео и тестове.

Прочетете повече

Race Around the World

Race Around the World - инструкции преди събитие

Впуснете се в предизвикателно виртуално околосветско състезание "Race Around the World" заедно с екипа си, за да откриете любопитни факти за всяко кътче на земята.

Прочетете повече

race around the world festive

Race Around the World Festive Инструкции преди събитие

Тръгнете на виртуална околосветска празнична надпревара с екипа си, за да откриете нови места и любопитни празнични традиции из различни кътчета на света.

Прочетете повече

race around the world

Race Around the World - PowerPoint Игра

Когато е необходимо, вашият фасилитатор ще ви даде парола за достъп до тази страница

Прочетете повече