За нас

Открийте невероятните програми на Catalyst чрез Catalyst България – компанията, която стои зад незабравимите тиймбилдинг преживявания в страната.

Catalyst Bulgaria

За Catalyst България

Catalyst България, най- добрата българска тиймбилдинг компания, притежава изключителните права на лицензиран партньор в България на Catalyst Team Building.

Прочетете повече

Catalyst Team Development Bulgaria

Екип

Catalyst вярва, че успешното провеждане на всяко събитие започва с екипа, който го организира. Хората на Catalyst са внимателно подбрани, високо квалифицирани и обучени. И най-важното, отдадени на работата си!

Прочетете повече

Catalyst Global

За Catalyst Global

Catalyst Global са създателите на корпоративния тиймбилдинг. Водещият световен дизайнер на бизнес игри с портфолио от 140 доказани програми. Тези тиймбилдинг програми се разпространяват по цял свят от партньорите в тиймбилдинг веригата Catalyst. Catalyst България притежава изключителния лиценз за продажба и изпълнение на тиймбилдинг програмите на Catalyst в България.

Прочетете повече

Catalyst Team Building Network

Catalyst Тиймбилдинг верига

Catalyst България е горд член на тиймбилдинг веригата Catalyst, която има повече от 50 представители в 90 държави. Ние си сътрудничим и споделяме добри практики, за да предоставяме изключителни тиймбилдинг програми навсякъде по света.

Прочетете повече

b1g1 study tour

Корпоративна Социална Отговорност - Catalyst България

Чрез партньорството на Catalyst със световната благотворителна инициатива Buy1GIVE1 (или B1G1), ние променяме живота на хора, които може никога да не срещнем. B1G1 е социално начинание и организация с нестопанска цел, чиято цел е да създаде свят на взаимопомощ.

Прочетете повече