За нас

Открийте невероятните програми на Catalyst чрез Catalyst България – компанията, която стои зад незабравимите тиймбилдинг преживявания в страната.

Catalyst Bulgaria

За Catalyst България

Блестящите постижения изискват повече от индивидуално усилие. За тях е нужен екип, и то какъв! Точно като екипите, които Catalyst Ви помага да изградите.

Прочетете повече

Catalyst Team Development Bulgaria

Екип

Catalyst вярва, че успешното провеждане на всяко събитие започва с екипа, който го организира. Хората на Catalyst са внимателно подбрани, високо квалифицирани и обучени. И най-важното, отдадени на работата си!

Прочетете повече

Catalyst Global

Събития навсякъде по света

Без значение дали организирате серия от събития в няколко региона или едно единствено мероприятие където и да е по света, вече сте на правилното място.

Прочетете повече

Catalyst Team Building Network

Глобалните партньори на Catalyst

Глобалните партньори на Catalyst Global са най-добрите доставчици на тиймбилдинг събития по цял свят. Като част от веригата, Catalyst България е в състояние да организира тиймбилдинг събития с неизменно високо качество.

Прочетете повече

haka action catalyst teambuilding

Новини

Бъдете винаги в крак с новините на Catalyst за тиймбилдинг програми, фирмени събития и интересни статии.

Прочетете повече

b1g1 study tour

B1G1 бизнеса в помощ на хората

Чрез партньорството на Catalyst със световната благотворителна инициатива Buy1GIVE1 (или B1G1), ние променяме живота на хора, които може никога да не срещнем. B1G1 е социално начинание и организация с нестопанска цел, чиято цел е да създаде свят на взаимопомощ.

Прочетете повече