Catalyst Bulgaria

За Catalyst България

Catalyst България, най- добрата българска тиймбилдинг компания, притежава изключителните права на лицензиран партньор в България на Catalyst Team Building.

Защо Catalyst?

Catalyst Global са познати като световния лидер в иновативния тиймбилдинг с програми на първокласно ниво. Техни са високите стандарти в бранша за новаторство, безупречен дизайн и реализация, както и съгласуваност с настоящата бизнес среда.

Нашето портфолио

Познати сме със своето впечатляващо портфолио от тиймбилдинг активности, способността ни да ги адаптираме към всяка ситуация, място, цел или група и да ги провеждаме според времето, бюджета и специфичните особености на компанията.

Първокласна организация

Благодарение на нашето внимание към детайла, първокласна организация и богат опит, ние предлагаме на клиентите си надеждно и качествено обслужване. Като част от мрежата на Catalyst, имаме достъп до портфолио от световно утвърдени тиймбилдинг активности и обучителни бизнес игри, които реализираме според високите стандарти на Catalyst Global.

Случаите от практиката и отзивите от клиенти са реално доказателство за нашите ценности, както и за ползите от тиймбилдинг събитията и програмите за учене чрез преживяване. Предлагаме висококачествено обслужване както на своите дългогодишни мултинационални клиенти, така и на малки компании или организации, които се обръщат към нас за пръв път.

Взаимоотношенията ни с Вас

Ние обичаме да взаимодействаме с аудиторията си, да вдъхновяваме постиженията на участниците и да допринасяме за промяната във Вашата организация. Вярваме, че тиймбилдинг събитията ни трябва да постигнат настоящите Ви цели, да имат дълготрайни резултати, да бъдат забавни и вълнуващи!

Нека работим заедно, за да създадем най-доброто решение за Вашия екип. Свържете се с нас.

Оригинални, доказани и ефективни

Ние притежаваме оригиналност, доказан професионализъм и страст. Именно тези ценности са разковничето към нашите успешни събития. Тиймбилдинг програмите, които предлагаме, са уникални, добре структурирани, с ясни екипни ползи. Дори да откриете програма с подобно име, попитайте ни за съдържанието и начина на провеждането ѝ, за да се уверите колко са различни. В работата си отговаряме на високи международни стандарти за провеждането на всяко едно екипно събитие. За дванадесет години повече от 200 български и мултинационални компании ни довериха своите екипи.

Нашите примери от практиката и отзивите от клиенти са реалните доказателства за ползите, които носят корпоративните събития на Catalyst България.

За катализатора в България

Catalyst България