Глобалните партньори на Catalyst

Тиймбилдинг мрежата на Catalyst е най-голямата общност от тиймбилдинг доставчици в света с представители в над 50 държави. Ние всички вярваме в силата на тиймбилдинг активностите като неразделна част от развитието на фирмената култура и увеличаване на приходите. В нашата мрежа членуват 45 от най-добрите световни тиймбилдинг компании, които си сътрудничат ежедневно. Ние споделяме идеи, ресурси, най-добри практики и бизнес възможности, за да предоставим на своите клиенти социално отговорни и изключително стойностни преживявания, съобразени с техните специфични потребности. С толкова много опитни и отдадени на работата си партньори, които отлично познават местната общност и култура, сме убедени, че можем да осъществим най-добрия тиймбилдинг за Вас.

Натиснете върху регион, за да откриете представителя на мрежата във Вашата страна, или се свържете с Главния офис на Catalyst
Global
и ние ще Ви съдействаме.

catalyst asia zone
Catalyst зона Азия

Заедно постигаме промяна за личности и компании в целия Азиатско-тихоокеански регион с помощта на програмите на Catalyst за обучение и развитие на екипа.

Прочетете повече
EUro zone
Catalyst зона Европа

Най-добрите европейски компании за тиймбилдинг и управление на събития работят заедно, за да постигат изключителни резултати за организации в цяла Европа.

Прочетете повече
americas-zone
Catalyst зона Северна и Южна Америка

Сътрудничим си и споделяме добри практики, с които програмите на Catalyst носят ефективна промяна за компании в цяла Северна и Южна Америка.

Прочетете повече
africa middle east
Catalyst зона Африка и Близкия изток

Работим заедно, за да осъществяваме тиймбилдинг програмите на Catalyst за клиенти в цяла Африка и Близкия изток.

Прочетете повече