Chain Reaction TableTop

Верижна реакция задвижва ефектна машина, сътворена от креативните решения на участниците.

1 - 4 часа
На закрито
Сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Участниците са удивени и силно впечатлени от ефекта на своето изобретение, сътворено от странна колекция несъвместими на пръв поглед предмети.

Преодолели първото предизвикателство - да се надмогне недоверието, участниците се ентусиазират в търсене на възможни творчески решения. В първата фаза на играта екипите имат на разположение комплект карти, които им дават базови знания за механика и движение. Отборите дискутират и търсят решения как да постоят своята част от машината с верижно действие. Задължително е да споделят с другите отбори информация и ресурси, за да създадат стратегия за изграждане сложното съоръжение. Докато напредват в процеса на планиране и конструиране, участниците са все по-убедени във възможностите си да постигнат нещо голямо заедно. Всяка завършена част от машината се свързва с останалите и така се изгражда впечатляваща поредица от работещи свързано механизми. Провеждат се тестове и настройки на отделните части, като всяка трябва да осигури непрекъснатост на движението от старта до финала.

След приключване на конструирането и тестовете, задействането на голямата машина е изпълнено с напрежение и очакване. На финала всички са във възторг от ефектната работата на машината, която действа като добре смазан механизъм - чудесна метафора на успешния работен процес в екип, ентусиазиран и въодушевен от постигането на обща цел.

Резултати за развитието на екипа

Успешните отбори разбират задачата и условията в картите, използват наличните ресурси, правят първоначален план и след това цялостна конструкция. Ако се налага, адаптират и изменят първоначалния си план.

Отборите работят за създаването на обща визия, развивайки цялостна стратегия, която прилагат чрез използване на умения за управление на проекти и ресурси. Сътрудничеството между отборите е задължително за успеха и за разширяване на границите на креативността. Във фазата на тестовете отборите се учат на постоянство пред трудностите и отчитане на детайлите по пътя към съвършенството.

Харесвате тази програма? Искате да направите нещо голямо, още по-предизвикателно със страхотен ефект?! Попитайте!

Препоръки от клиенти

В Chain Reaction екипът хареса най-много предизвикателството да съединим масите, което често е задача и в ежедневната работа – как да се свържем с колега от друг отдел.

Juergen Heise
Lehvoss Group

together apartОт разстояние - Хибридно - От различни локации

Тази тиймбилдинг дейност е предназначена за екипи на живо, отдалечени, хибридни и такива на различни места. Ако вашият екип работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави, попитайте ни за отдалечената или хибридната версия на тази дейност. Свържете се, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

Contact Us