Go Team

Интерактивно технологично приключение

1 - 4 часа
На открито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Go Team мобилизира участниците да бъдат максимално активни в търсене на предизвикателства, които се намират в онлайн платформа и са разпределени по картата на съответния район. След като екипите достигнат определено място, получават чрез GPS различни предизвикателства под формата на въпроси, указания, картинки и музика, които решават съвместно.

Актуализация в реално време

Актуализациите, обратната връзка и точките се обновяват в реално време, докато екипите напредват в състезанието. При завръщането в базата се прави преглед на представянето на всеки отбор.

Индивидуални решения

Творческата платформа се адаптира към всички нива на умения и всякакви видове терен. Състезанието Go Team може да се провежда на оживени градски места, по необработени трасета, в гористи местности или дори във водни басейни.

Адаптивност

Приложението Go Team може да работи с неограничен брой екипи.

За повече информация относно Go Team посетете www.goteam.guru

Go Team – Иновативният тиймбилдинг се среща с най-новите технологии

Резултати за развитието на екипа

Програмата Go Team е добре известна с възможностите си да улеснява ефективната комуникация в екипа, защото насърчава откритите обсъждания и разговор. Програмата подобрява взаимоотношенията и съответно качеството на извършената работа. Go Team мотивира участниците, като създава условия на равнопоставеност, при които всеки е свободен да изразява идеите и мнението си. Чрез Go Team екипите излизат извън обичайната си работна среда, което ги насърчава да мислят творчески. Работата с други колеги премахва бариерите, изгражда доверие между служителите, вдъхновява креативността и новаторското мислене. Предизвикателствата в приложението Go Team гарантират, че участниците развиват умения за решаване на проблеми. Екипите осъзнават, че затрудненията могат да доведат до успех, като в процеса променят подхода си към предизвикателството, мислят рационално и стратегически и така подобряват представянето си.

За повече информация относно Go Team посетете www.goteam.guru

Препоръки от клиенти

Участниците в приключението Go Team в Сигулда се върнаха в отлично настроение, доволни от добре замисленото и подготвено събитие. Всеки можеше да реши колко иска да върви и колко обекти в града да посети. Всички бяха изпълнени с положителни емоции, удовлетворени от организацията на събитието и прекрасно прекарания ден.

Evija Dreimane
Ernst & Young Baltic

Contact Us