Go Team

Интерактивно технологично приключение

1 - 4 часа
На открито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

Go Team мобилизира участниците да бъдат максимално активни в търсене на предизвикателства, които се намират в онлайн платформа и са разпределени по картата на съответния район. След като екипите достигнат определено място, получават чрез GPS различни предизвикателства под формата на въпроси, указания, картинки и музика, които решават съвместно.

Актуализация в реално време

Актуализациите, обратната връзка и точките се обновяват в реално време, докато екипите напредват в състезанието. При завръщането в базата се прави преглед на представянето на всеки отбор.

Индивидуални решения

Творческата платформа се адаптира към всички нива на умения и всякакви видове терен. Състезанието Go Team може да се провежда на оживени градски места, по необработени трасета, в гористи местности или дори във водни басейни.

Адаптивност

Приложението Go Team може да работи с неограничен брой екипи.

За повече информация относно Go Team посетете www.goteam.guru

Go Team – Иновативният тиймбилдинг се среща с най-новите технологии

Резултати за развитието на екипа

Програмата Go Team е добре известна с възможностите си да улеснява ефективната комуникация в екипа, защото насърчава откритите обсъждания и разговор. Програмата подобрява взаимоотношенията и съответно качеството на извършената работа. Go Team мотивира участниците, като създава условия на равнопоставеност, при които всеки е свободен да изразява идеите и мнението си. Чрез Go Team екипите излизат извън обичайната си работна среда, което ги насърчава да мислят творчески. Работата с други колеги премахва бариерите, изгражда доверие между служителите, вдъхновява креативността и новаторското мислене. Предизвикателствата в приложението Go Team гарантират, че участниците развиват умения за решаване на проблеми. Екипите осъзнават, че затрудненията могат да доведат до успех, като в процеса променят подхода си към предизвикателството, мислят рационално и стратегически и така подобряват представянето си.

За повече информация относно Go Team посетете www.goteam.guru

physical distancing

Физическа Дистанция

Тази тиймбилдинг активност може да бъде пригодена така, че да се придържа към указанията за физическо дистанциране. Ние модифицираме програмата, за да избегнем материали, които се предават между участниците. Избягва се всичко, до което човек обикновено се приближава! Нашите квалифицирани фасилитатори ще насочват участниците през цялото преживяване, като гарантират, че освен спазването на протокола за социално дистанциране, всеки участник е ангажиран и се наслаждава на приятно екипно преживяване. Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване и да спазим нужната физическа дистанция между участниците.

Related Testimonial

Участниците в приключението Go Team в Сигулда се върнаха в отлично настроение, доволни от добре замисленото и подготвено събитие. Всеки можеше да реши колко иска да върви и колко обекти в града да посети. Всички бяха изпълнени с положителни емоции, удовлетворени от организацията на събитието и прекрасно прекарания ден.

Contact Us