The Infinite Loop

Включете се в игра с виртуална реалност. Преживейте нови усещания.

1.5 - 2 часа
На закрито
Съревнование
6 - Неограничен

Описание на програмата

Екип от добри хакери е събран, за да изпълни специална секретна мисия. Вечерта преди играта, млад мъж си е купил очила за виртуална реалност от съмнителна компания на име “The Odyssey”. Докато изпробва новия си виртуален сет, внезапно мъжът бива погълнат от виртуалната реалност на играта.

Мисията на специалния екип е да се движи между нашата и виртуалната реалност, търсейки следите на погълнатия от играта младеж и да намери начин да го върне към реалния свят.

Един по един членовете на екипа си слагат очилата за виртуална реалност, за да опишат виртуалния свят. В това време съотборниците им в реалния свят разполагат с решения, съставени от набор от заключващи модули, които отварят вратите на различни стаи, като използват ръководната книга на Белите Шапки.

Точно, когато си мислят, че са разгадали всички загадки, участниците преминават във второто ниво на играта, в което преминават през по-сложни системи на заключване.

Програмата дава възможност за конкуренция между отборите, които изграждат и прилагат собствени стратегии.

Резултати за развитието на екипа

The Infinite Loop е стратегическа бизнес игра, базирана на сътрудничество и комуникация в реално време. Колкото по-точен е играчът във виртуалния свят в описването на проблема, толкова по-бързо съотборниците в реалния свят намерят решението. Изискваща интензивна комуникация и сътрудничество в реално време, симулацията The Infinite Loop е нов и атрактивен инструмент за интеракционно обучение. Форматът с непрекъсната обратна връзка и непрестанен процес на усъвършенстване, помага на екипите да намират решения на проблеми, засягащи модерните фирми, които работят с екипи от разстояние.

Препоръки от клиенти

Невероятно! Бяхме по график, за да завършим играта, но отборите бяха толкова ангажирани и участваха, че искаха да продължат да играят.

Amdocs

Contact Us