Race Around the World Онлайн

Забавна онлайн тиймбилдинг надпревара по целия свят за екипи, които работят дистанционно.

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Race Around the World е онлайн тиймбилдинг, създаден специално за хора, които работят от вкъщи. Дейността се предлага върху нашето страхотно приложение Go Team и може да се играе на всякакво мобилно устройство, независимо от локацията. Race Around the World се състои от три нива, в които има разнообразни забавни и вълнуващи предизвикателства.

Всеки екип се превръща в изследовател. Играчите общуват с екипа си по видеоконферентна връзка, за да ръководят аватара на изследователя на техния екип по целия свят. За да завършат успешно и трите нива на играта с максималния брой точки, екипите трябва да обърнат внимание на онлайн бюлетините и да преценят информацията, събрана от картата на играта. Отделните нива и справянето с ограничени ресурси, прави играта изключително интригуваща платформа за учене.

Резултати за развитието на екипа

Race Around The World позволява на хората да развиват меки умения по начин, който е приспособен за дистанционната работа. Тъй като целите се разгръщат постепенно по време на играта и ситуациите се променят, екипите трябва да предприемат гъвкав подход към стратегическото мислене и планиране. В Race Around the World участниците се насърчават да събират информация, да мислят критично и да сравняват своето решение с това на другите в екипа. Под натиска на времето екипите установяват, че общуването онлайн е доста различно от комуникацията лице в лице. Активното слушане за получаване и интерпретиране на съобщения, наблюдаването на сигнали и ясното общуване са ключови за успеха на екипа.


remote teams


Remote Team Activity

This activity has been designed for people who work remotely. Your team may be working from home, in different regional office locations or in different countries! Love the theme but want a face to face or hybrid solution? Get in touch to find out how we can customise this experience for your team.

Related Testimonial

Страхотна подкрепа от фирмата-организатор, професионално водене на събитието, забавно и директно въведение, „приключенско настроение“ от самото начало, постоянно съдействие по време на събитието и много приятна презентация на края.