Race Around the World Онлайн

Забавна онлайн тиймбилдинг надпревара по целия свят за екипи, които работят дистанционно.

1 - 1.5 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

Race Around the World е онлайн тиймбилдинг, създаден специално за хора, които работят от вкъщи. Дейността се предлага върху нашето страхотно приложение Go Team и може да се играе на всякакво мобилно устройство, независимо от локацията. Race Around the World се състои от три нива, в които има разнообразни забавни и вълнуващи предизвикателства.

Всеки екип се превръща в изследовател. Играчите общуват с екипа си по видеоконферентна връзка, за да ръководят аватара на изследователя на техния екип по целия свят. За да завършат успешно и трите нива на играта с максималния брой точки, екипите трябва да обърнат внимание на онлайн бюлетините и да преценят информацията, събрана от картата на играта. Отделните нива и справянето с ограничени ресурси, прави играта изключително интригуваща платформа за учене.

Резултати за развитието на екипа

Race Around The World позволява на хората да развиват меки умения по начин, който е приспособен за дистанционната работа. Тъй като целите се разгръщат постепенно по време на играта и ситуациите се променят, екипите трябва да предприемат гъвкав подход към стратегическото мислене и планиране. В Race Around the World участниците се насърчават да събират информация, да мислят критично и да сравняват своето решение с това на другите в екипа. Под натиска на времето екипите установяват, че общуването онлайн е доста различно от комуникацията лице в лице. Активното слушане за получаване и интерпретиране на съобщения, наблюдаването на сигнали и ясното общуване са ключови за успеха на екипа.


Препоръки от клиенти

Като човек, който планираше първото ни виртуално събитие, трябваше да балансирам между най-различни задачи свързани с него. Чувствах се много конфортно и уверено, че екипът ще се справи успешно с играта за нашите 350 човека. Истината е, че те надминаха очакванията ми. Услужливи и внимателни, ориентирани към детайлите и в същото време силно енергизиращи хората. Нашите участници истински харесаха Race Around the World. Получихме отлична обратна връзка!!

CWT Meetings & Events

Contact Us

remote teams

Дейност за дистанционни екипи

Тази дейност е предназначена за хора, които работят от разстояние. Вашият екип може да работи от вкъщи, в различни регионални офиси или в различни държави! Харесвате темата, но искате да се изпълни на живо или в хибриден вариант? Свържете се с нас, за да разберете как можем да персонализираме това изживяване за вашия екип.

web or app


Дистанционни тиймбилдинг програми в уеб браузър или в проложение