Flat Out Formula One

Конструирате болиди от Формула 1 в реален размер

2 - 3 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
16 - Неограничен

Описание на програмата

На изпитание са поставени уменията за комуникация, взаимодействие и съобразителност. Целта е да се направи модел на състезателен болид от Формула 1 в реален размер. Ефективното управление на времето е от първостепенно значение. С помощта на подробни конструкторски планове всеки екип обединява уменията си в направата на картонен болид, като търси да постигне идеалната хармония между човешки усилия и конски сили. Накрая идва моментът за Гранд При състезанието и на фона на фото-светкавиците всички се пренасят в света на високите скорости.

Резултати за развитието на екипа

Удивителните творения от Flat Out F1 са непостижими без формирането на паралелно работещи по-малки групи в екипа и перфектен синхрон. При добро вникване в процеса на работа този сложен проект може да се раздели на по-малки части. Така се подчертава същественото значение на продуктивните и ефективните усилия на всички за успешното построяване на болида. Играта дава голямо поле за творчество при тунинговането на возилата. Съвършенството се придобива с практика, а победата или загубата на финалното състезание се решава в бокса.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Като част от ангажимента на Catalyst Global към собствената ни политика за КСО, един от глобалните партньори на веригата наскоро дари тази програма на училище. Децата не само се радваха на учебните ползи от това динамично предизвикателство, но и събраха голяма сума пари за благотворителност. Преди самото събитие всеки екип имаше за задача да намери истински корпоративен спонсор за своя болид. Това със сигурност помага за изграждане на характера на младежите! (За повече подробности, вижте показаните казуси)

Препоръки от клиенти

Колегите Ви свършиха отлична работа и направиха нашето Formula 1 предизвикателство наистина забавно! Браво и продължавайте в същия дух!

Carrier Transicold

Contact Us

Team Assessment Tool Logo

Team Assessment Tool

Отличен инструмент за дебрив след екипно събитие. Завършете го с Team Assessment Tool в нашата създадена специално за целта апликация, за да акцентирате върху ползите и обучението за хората си. Въпросите и твърденията могат да бъдат направени специално за вашите цели, за да има дългосрочни резултати и да имате измерими ползи Team Assessment Tool. Ефектът е - екипът ви се преживява като едно цяло, стимулира личностното израстване на отделните хора и повишава ефективността на общото представяне.