Orchestrate Music Corporate Activities

Orchestrate! Вие сте симфоничен оркестър за 2 часа.

Преглед

 • 2 часа - 3 часа
 • На закрито
 • Сътрудничество
 • Минимум: 25
 • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Повярвайте в своите необграничени възможности. Превърнете се в симфоничен оркестър за 2 часа!
Orchestrate Logo

Описание на програмата

Мощно и емоционално музикално предизвикателство, в което, под палката на диригент, участниците се превръщат в симфоничен оркестър.

Ще кажете, че това е невъзможно и няма как да стане! Но ние го правим и доказваме, че е възможно група хора, без специални музикални умения, да се превърнат в симфоничен оркестър за 90 минути. Това е Orchestrate! – едно неповторимо тиймбилдинг предизвикателство, която променя хората и ги сплотява както никога до сега.

Симфоничният оркестър може би е един от най-добрите символи за екип, работещ като едно цяло. Музикантите в оркестъра са на една и съща творческа вълна, като изпълняват различна част от задачите към общата им цел. Това е и емоционално преживяване, което до сега бе запазено единствено за професионалните музиканти.

Нашите обещаващи ученици ще свирят на истински музикални инструменти – струнни, духови и ударни. Участниците си избират инструменти и работят в отделни групи под ръководството на професионални музиканти. Когато са готови, се събират заедно в голям симфоничен оркестър. Под диригентската палка изпълняват специално композирано пет минутно музикално произведение. Ефектът е наелектризиращ!

Няма съмнение, че Orchestrate! една от най-взискателните и провокиращи програми. В Orchestrate! хората дават всичко от себе си и успяват да надхвърлят ограниченията си. Всичко това като резултат от сериозна работа, пълна концентрация и истинска екипност. Колкото и трудно да изглежда такова предизвикателство, наградата е едно незабравимо преживяване.

Казват, че музиката вдъхновява хората. Orchestrate! вдъхновява хората Ви да постигнат всичко!

Резултати за развитието на екипа

Orchestrate!, без колебание, е една от най-впечатляващите и предизвикателни програми на Catalyst Global. Тя води хората до границите на техните възможности и елиминира поставените бариери. Orchestrate! изисква пълно отдаване, висока концентрация и истинска работа в екип. Но колкото е по-голямо предизвикателството, толкова е по-значително и запомнящо се преживяването. Симфоничният оркастър вероятно е един от най-показателните примери за работа в екип. Участниците трябва да се свържат емоционално и да "чуват" другите, за да звучат хармонично заедно. Това е опит, който досега могат да имат и оценят единствено професионалните музиканти.

They say music has the power to move people. Orchestrate! can move your team to achieve anything.

Идеи за корпоративна социална отговорност Лого Корпоративна социална отговорност

Orchestrate! е напълно различно преживяване, което наистина извисява хората. Защо не го споделите с други? Поканете съмишленици да се присъединят и им помогнете да станат част от оркестъра. Може би сте част от организация, чиито членове наистина ще оценят тази възможност? Преди събитието можете да организирате конкурс в местни училища, като победителите ще получат място в оркестъра. Възможно е и да дарите класически инструмент след събитието.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

 • Енергизиране
 • Върхови постижения
 • Забавление и мотивация
 • Планиране
 • Екипна динамика
 • Сплотяване на екипи

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.