Orchestrate!

Екипът Ви се превръща в симфоничен оркестър за 2 часа.

2 - 3 часа
На закрито
Сътрудничество
40 - Неограничен

Описание на програмата

Мощно и емоционално музикално предизвикателство, в което, под палката на диригент, участниците се превръщат в симфоничен оркестър.

Ще кажете, че това е невъзможно и няма как да стане! Но ние го правим и доказваме, че е възможно група хора, без специални музикални умения, да се превърнат в симфоничен оркестър за 90 минути. Това е Orchestrate! – едно неповторимо тиймбилдинг предизвикателство, която променя хората и ги сплотява както никога до сега.

Симфоничният оркестър може би е един от най-добрите символи за екип, работещ като едно цяло. Музикантите в оркестъра са на една и съща творческа вълна, като изпълняват различна част от задачите към общата им цел. Това е и емоционално преживяване, което до сега бе запазено единствено за професионалните музиканти.

Нашите обещаващи ученици ще свирят на истински музикални инструменти – струнни, духови и ударни. Участниците си избират инструменти и работят в отделни групи под ръководството на професионални музиканти. Когато са готови, се събират заедно в голям симфоничен оркестър. Под диригентската палка изпълняват специално композирано пет минутно музикално произведение. Ефектът е наелектризиращ!

Няма съмнение, че Orchestrate! една от най-взискателните и провокиращи програми. В Orchestrate! хората дават всичко от себе си и успяват да надхвърлят ограниченията си. Всичко това като резултат от сериозна работа, пълна концентрация и истинска екипност. Колкото и трудно да изглежда такова предизвикателство, наградата е едно незабравимо преживяване.

Казват, че музиката вдъхновява хората. Orchestrate! вдъхновява хората Ви да постигнат всичко!

Резултати за развитието на екипа

Orchestrate!, без колебание, е една от най-впечатляващите и предизвикателни програми на Catalyst Global. Тя води хората до границите на техните възможности и елиминира поставените бариери. Orchestrate! изисква пълно отдаване, висока концентрация и истинска работа в екип. Но колкото е по-голямо предизвикателството, толкова е по-значително и запомнящо се преживяването. Симфоничният оркестър вероятно е един от най-показателните примери за работа в екип. Участниците трябва да се свържат емоционално и да "чуват" другите, за да звучат хармонично заедно. Това е опит, който досега могат да имат и оценят единствено професионалните музиканти.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Orchestrate! е напълно различно преживяване, което наистина извисява хората. Защо не го споделите с други? Поканете съмишленици да се присъединят и им помогнете да станат част от оркестъра. Може би сте част от организация, чиито членове наистина ще оценят тази възможност? Преди събитието можете да организирате конкурс в местни училища, като победителите ще получат място в оркестъра. Възможно е и да дарите класически инструмент след събитието.

Препоръки от клиенти

Отдавна не се бях забавлявал така и мисля, че идеята на играта е гениална. Беше много впечатляващо, а накрая чувствах огромно удовлетворение.

Dominic Rudd
Samaritans

Contact Us