Peak Performance

Заведете екипа си на върха

1.5 - 3 часа
На закрито
Съревнование и сътрудничество
8 - Неограничен

Описание на програмата

По време на 20 дневна експедиция, отборите имат за цел успешно да заведат клиентите си до Еверест и след това безопасно да ги върнат в базовия лагер. Те трябва да се съобразят с множество фактори, включващи нивото и уменията на клиентите, прогнозите за времето, подходящия маршрут до върха, аклиматизацията и, разбира се, стратегии за надмощие над конкурентите и спечелване на съревнованието.

Всеки отбор има таблет, в който получава ключова информация за всеки ден от експедицията. Отборите се съревновават помежду си за вземане на бързи, но интелигентни и трезви решения. Пространството е ограничено във всяка височинна зона. Затова отборите, които се бавят, попадат в по-неблагоприятни маршрути или изобщо не се движат. По маршрута отборите изпълняват и серия от активни предизвикателства, например опъване и прибиране на палатка за време, справяне с алпинистки аксесоари. Клиентите печелят точки за отборите си като се придвижват по-нагоре към върха. Ако не са взели необходимото оборудване, рискуват да загубят състезанието или да се окажат неподготвени за дадена ситуация.

Резултати за развитието на екипа

Peak Performance e симулация, създадена с изключително внимание към детайлите и се основава на задълбочено изследване на обученията с фокус върху лидерството и взимането на решения. В Peak Performance са заложени преки аналогии между лидерските уменията и бизнес практиките като управлението на екипи и уменето за вземане на бързи и адекватни решения. Алпинистите срещат същите трудности при достигането на върха, както бизнес лидерите при достигането на върховете на успеха в работата си. Като ефективен инструмент за обучение, Peak Performance се основава на ангажираща и популярна тема, едновременно забавна и редизвикателна.

Идеи за корпоративна социална отговорност

Уверяваме ви, че Peak Performance има силно въздействие върху участниците - на индивидуално и на групово ниво.

Резултатът от точките на всички отбори може да се конвертира в дарение, което да подкрепи кауза по Ваш избор.

Препоръки от клиенти

Търсехме състезателна игра, която дава възможност за бързо мислене, гъвкавост, отборна работа и забавление. Екипът ни беше заинтригуван, а резултатите – трайни, защото участниците приложиха усвоените умения на работното място.

Skye London, People and Culture Manager
Artisan Recruitment

Contact Us