sausage making team building

Sausage Sensation Team cooking activity

Преглед

  • 1 час - 2 часа
  • На закрито и на открито
  • Съревнование и сътрудничество
  • Минимум: 10
  • Максимум: Неограничен

Вижте снимки

Вижте видео

Кулинарна тиймбилдинг програма, която разкрива тънкостите на колбасарския занаят. Екипите създават месни деликатеси по рецепти от различни кулинарни традиции.
sausage sensation logo

Описание на програмата

 

В  гурме храненето наденичките отново се издигат над скромния си произход и са включени на престижно място в менютата на много от най-добрите ресторанти в света. Съставките им са от специфични местни подправки и продукти. Поради това много държави имат своя уникална наденичка, с която се гордеят.

Екипите изработват ръчно колбас, който, след като се сготви, трябва да убеди чрез вкусовите си качества съдиите, че отговаря на местния за съответната страна продукт.

Хапването е с питие, в отпускаща атмосфера, където всеки има възможност да общува с другите участници и да оцени кулинарното им творчество.

Играта създава реална динамика, непринудена атмосфера и незабравими общи преживявания.

Вижте снимки

Вижте видео

Преглед

Ключови ползи

  • Разпознаваемост на бранда
  • Контрол на бюджета
  • Забавление и мотивация
  • Планиране
  • Насърчаване на креативността
  • Екипна динамика

Изпратете запитване

Полетата с * са задължителни.