Sausage Sensation

Кулинарен тиймбилдинг

1 - 2 часа
На закрито и на открито
Съревнование и сътрудничество
10 - Неограничен

Описание на програмата

В  гурме храненето наденичките отново се издигат над скромния си произход и са включени на престижно място в менютата на много от най-добрите ресторанти в света. Съставките им са от специфични местни подправки и продукти. Поради това много държави имат своя уникална наденичка, с която се гордеят.

Екипите изработват ръчно колбас, който, след като се сготви, трябва да убеди чрез вкусовите си качества съдиите, че отговаря на местния за съответната страна продукт.

Хапването е с питие, в отпускаща атмосфера, където всеки има възможност да общува с другите участници и да оцени кулинарното им творчество.

Играта създава реална динамика, непринудена атмосфера и незабравими общи преживявания.

Резултати за развитието на екипа

Sausage Sensation ангажира всички участници с редица новаторски, специфични за всеки отбор занимания. Играта подчертава ролята на индивидуалния принос и екипното сътрудничество, въплъщавайки конкретни бизнес цели и фирмени ценности. По забавен и запомнящ се начин Sausage Sensation носи реални ползи, като вдъхновява отборния дух.

Днес всички прекарахме чудесно, докато правехме и разбира се ядяхме колбаси. Страхотно споделено преживяване, което ни накара да работим заедно и дори разкри неподозирани кулинарни таланти.

The Marketing Store Worldwide

Request a Quote