Two Tribes

Туземни Олимпийски игри

2 - 4 часа
На открито
Съревнование и сътрудничество
20 - Неограничен

Описание на програмата

Всяко от внимателно подбраните спортни предизвикателства на Two Tribes е така измислено, че по забавен и предразполагащ начин да накара хората да вземат участие, без значение от нивото на физическите им способности. Това ускоряващо пулса, здравословно преживяване е за честна игра, приобщаване и взаимно уважение. Уникалният формат на Two Tribes създава равни условия за всички участници и ги запознава с традиционни спортове, които иначе не биха имали как да пробват.

Групата се разделя на две противникови племена. Играта започва с „ племенна разгрявка".

Екипите преминават през серия предизвикателства. Стратегическото мислене е от ключово значение за успеха – правилата дават възможност на отборите да използват силните си страни, да оставят на резервната скамейка избрани участници, за да запазят силите им за предпочитаните от тях спортове.

Всеки има възможност да участва и да даде своя принос към успеха на племето – има роли за всички.

В церемонията по закриване на състезанието племената се срещат лице в лице в един последен автентичен танц. Двете племена се обединяват и заедно празнуват постиженията си.

Резултати за развитието на екипа

Хората се запознават с необичайни, традиционни спортове по начин, който насърчава активното участие, приобщаване и взаимно уважение. Това ускоряващо пулса, здравословно преживяване развива динамиката на екипа, докато той се забавлява! Стратегията е ключова за успеха, тъй като правилата позволяват на отборите да използват силните си страни и в някои предизвикателства да оставят на резервната скамейка избрани участници, за да запазят силите им за предпочитаните от тях състезания.

Препоръки от клиенти

Тази изкусно разработена програма заинтригува и раздвижи всички ни. Тя стимулира екипната работа, добронамерената конкуренция, сплоти участниците и създаде здрави и трайни приятелства.

Centrica

Contact Us