About Catalyst Bulgaria Header Image

Блестящите постижения изискват повече от индивидуално усилие. За тях е нужен екип, и то какъв! Точно като екипите, които Catalyst Ви помага да изградите.

За нас

Catalyst България разполага с най-богатото в индустрията портфолио от програми за тиймбилдинг и мотивационни събития. В разработването им е обединен опитът на професионалисти в развитието на човешките ресурси и бизнес културата от цял свят.

Когато работите в партньорство с Catalyst България, вие имате възможност да избирате актуални иновативни решения и креативни програми от 35 държави във всички континенти . Това е възможно, защото Catalyst България е част от международната верига Catalyst Global . Предимствата на сътрудничество ни с глобалната верига са постоянното обменяне на идеи, споделяне на опит и добри практики с колеги от различни региони.

Оригинални, доказани и ефективни

Ние притежаваме оригиналност, доказан професионализъм и страст. Именно тези ценности са разковничето към нашите успешни събития.

Тиймбилдинг програмите, които предлагаме, са уникални, добре структурирани, с ясни екипни ползи. Дори да откриете програма с подобно име, попитайте ни за съдържанието и начина на провеждането й, за да се уверите колко са различни.

В работата си отговаряме на високи международни стандарти за провеждането на всяко едно екипно събитие.

За дванадесет години повече от 200 български и мултинационални компании ни довериха своите екипи.

Нашите примери от практиката и отзивите от клиенти са реалните доказателства за ползите, които носят корпоративните събития на Catalyst България.

Нашите взаимоотношения с вас

Нашите уникални събития са създадени да бъдат неделима част от конференции, обучения, фирмени празненства, като се вписват удачно във вашата дейност, ценности, фирмена идентичност и култура.

Впечатляващото портфолио на Catalyst Global от < творчески и новаторски програми за тиймбилдинг > е нещо, с което сме добре познати. Също толкова добре известно е умението ни гъвкаво да адаптираме тиймбилдинг програмите към всяка ситуация, цел или група.

Позитивните обратни връзки за удовлетвореност от постигнатите резултати, са основният стимул за нашето постоянно развитие.

Свържете се с нас сега