Екипи в Южна Африка чупят световния рекорд в изпитанието Beat the Box

Публикувано на 13.03.2017 г.

За всеобщо учудване, още на първия ден Екип 2 счупи досегашния световен рекорд. Но палмата на първенството остана при тях за не повече от 24 часа, защото още на следващия ден в отговор на предизвикателството Екип 5 подобриха и този рекорд и станаха световните шампиони по Beat the Box с най-бързото време от м. януари 2016 г., когато е поставено началото на воденето на статистика на резултатите в играта. Водещите събитието от Dream Team Catalyst похвалиха участниците за бързината, с която са разбрали важността на взаимодействието в тази на пръв поглед чисто състезателна игра, и - което е по-важно - след това са разработили и осъществили един безупречен план за споделяне на знания и използване на силните страни на всичките 22 членове на екипа.

Програма Beat the Box е оригинално тиймбилдинг преживяване, по време на което екипите комбинират различните си умения, за да се справят с редица предизвикателства, пъзели, загадки, и логически проблеми, при което прилагат творчески решения за разбиване на таен код. За да спечелят, участниците трябва да въведат кода в безжична клавиатура и да отключат кутия преди да изтече времето. Програма Beat the Box се появи на пазара през 2016 г. и се разпространява във веригата на Catalyst Global. Много скоро Beat the Box си спечели огромна популярност във всичките 52 държави, където присъства Catalyst Global.

Програмата завладя въображението на много компании по целия свят и конкуренцията е жестока! Приеха се строги правила с цел да се гарантира, че резултатите се измерват и записват точно. Новият рекорд, поставен от DStv Digital Media е невероятното време от 55 минути и 30 секунди. Колко ли време ще се задържи той, като се има предвид, че стотици екипи на шест континента участват в това популярно тиймбилдинг съревнование? Възможно ли е времето да падне под 55 минути?

Събитието с DStv Digital Media бе част от продължаваща програма за обучение и изграждане на екипи в компанията, която е започнала през 2016 г. Създадена специално за DStv Digital Media от Dream Team Catalyst, Южна Африка, програмата гарантира запомнящи се резултати дълго след приключване на активностите. Началото бе дадено миналия септември с предизвикателството Orchestrate! - друго силно ангажиращо и търсено тиймбилдинг преживяване от портфолиото на Catalyst Global. В Orchestrate! за по-малко от два часа участниците се превръщат в истински оркестър. Споделената радост по лицата на всички в записания клип от играта не може да не ви просълзи. В следващия етап на програмата екипите на DStv Digital Media участваха във FreshBiz активности - това е базирано на игри обучение, което развива предприемаческото мислене. FreshBiz е друга много успешна програма на веригата Catalyst Global, в която до сега са взели участие повече от 50 000 човека от 20 държави.

Компанията DStv Digital Media заема едно от първите места в класацията Кариери в Африка - Най-добър работодател и продължава да пази репутацията си на отлично място за работа. В продължение на повече от 25 години екипът на Dream Team Catalyst организира забавни и увлекателни тиймбилдинг програми и обучения, които изграждат доверие, екипност и комуникативност, и допринасят за професионалната удовлетвореност на хората и отличните резултати на компаниите.

Всички истории от клиенти