First Orchestrate! in the Americas

Първото Orchestrate! събитие на американския континент

Публикувано на 11.03.2017 г. от Alexandra Pett

Eventology, в партньорство с Tom Lee Music, с вълнение съобщават за успешното първо провеждане на американския континент на програмата Orchestrate! - едно разтърсващо корпоративно тиймбилдинг преживяване.

Водени от прочутата маестра Edette Gagné и екипа й професионални музиканти, за по-малко от час и половина 350 човека без никакъв предишен музикален опит се превърнаха в истински симфоничен оркестър.

За събитието, проведено в Уислър, Британска Колумбия, голямата група бе разделени на по-малки инструментални секции като цигулки, кларинети, виоли, виолончела, перкусии и тромбони. Ръководена от професионални музиканти, всяка секция усвои изпълнението на една от най-известните и емоционално завладяващи оркестрови творби.

От участниците не само се изискваше да овладеят нов музикален инструмент за много кратко време, но също така трябваше да се слушат един друг, да следят своя диригент и наставник и да напаснат изпълнението си в общото звучене на цялата група като в същото време се забавляват страхотно, казва Елъри Фъргюсън, Образователен директор в Tom Lee Music.

В края на 45-минутните сесии, групите се събраха заедно в голямата зала и изпълниха наученото като истински оркестър под диригентството на Edette Gagné.

Никога в моя почти 20-годишен опит в областта на тиймбилдинга не бях виждала такава емоционална реакция по време на събитие. Съвместното изпълнение на финала накара хората да плачат и се смеят от радост. Беше удивително да видиш как 350 човека свирят съвместно в идеален синхрон като преди това бяха усвоили изцяло ново умение за толкова кратко време! казва Александра Пет, Главен изпълнителен директор на Eventology.
Финалното представление бе истински спектакъл. Това е спомен, който ще ме кара да се усмихвам дълго. Никой не искаше да си тръгва. Хората искаха да продължат да свирят и да се радват на музиката, която създават заедно, допълва Фъргюсън.
Мисля, че подобно преживяване повече от всичко друго показва не само радостта и силата на музиката за обединяването на хора, но и какво могат да постигнат група отделни индивиди, когато работят заедно за постигане на обща цел.

Със седалище в Скуамиш, Британска Колумбия, компанията Eventology притежава изключителен лиценз за продажба и организиране на тиймбилдинг програмите на Catalyst Global в Канада. Eventology, известни и като Каталист Канада, заедно с другите партньори на Catalyst Global на американския континент, с удоволствие продължат да организират това емоционално и завладяващо тиймбилдинг преживяване, както и множество други ефективни и адаптивни събития от световна класа.

Всички истории от клиенти