Samsung научава повече за груповата динамика с програмата Red Alert

Публикувано на 6.05.2019 г.

В Разговор с: Ciler ay, Мениджър Човешки Ресурси, Samsung, Турция

Кой участва в тиймбилдинг програмата Red Alert днес?

Току що завършили студенти, завършващи студенти и хора, които в момента правят докторантурата си.

Защо избрахте Red Alert?

Samsung е в технологичния сектор. Red Alert е технологична тиймбилдинг програма със специална концепция, която не е била изпробвана от участниците преди.

Коя е любимата ви специфика на играта или коя е любимата ви част от играта?

Проучването, изследването и като цяло вълнението предизвикано от програмата. Кара те да мислиш и да разшириш уменията си за решаване на проблеми. Помага ти да разбереш по-добре екипната динамика. Харесва ми частта, в която трябва да откриваш страни.

Участник 2

Обикновено се фокусираме върху победителя в отборните игри, но в тази игра никой не знае кой е победителят. Имахме различни загадки в кутиите. В нашата кутия имаше различни игри, отколкото в други кутии на отбора. Това означава, че не можете да сравнявате това, което правите с другите отбори и следователно няма конкуренция между отборите, но това води до успех на цялата група. Така че, той наистина учи на сътрудничество и интеграция. Много ми харесва!

Участник 3

Хареса ми, защото се състои от различни предизвикателства. Различава се от логиката на ескейп игрите, всичко е в кутия и последователността от действия води до различни части от играта.

Участник 4

Всички дейности бяха страхотни и за мен. Осъзнах, че съм развълнуван каква е следващата загадка още докато се опитвах да реша първата! Мислейки ... Какво ще бъде следващото? Какво ще бъде следващото? Различните дейности бяха насочени към уменията на различните хора в екипа.

Какво е полезното нещо, което ще си вземете от играта Red Alert?

Това е страхотна игра, която предава окончателното послание, че "ние винаги трябва да сме във връзка с това, което се случва извън нашите собствени микро задачи и екип, трябва да общуваме с нашите конкуренти и всъщност да видим общата картина."

Кое според вас е най-важното нещо, което научихте от

Red Alert?

Участник 3

Най-важното нещо, което научих от тази игра, е екипната динамика и индивидуалната сила на всеки човек. Бях свидетел на това, че всеки човек има различни умения. Във всяка една от различните игри различните хора бяха в състояние да видят решението. За мен най-важното от играта беше работата в екип.

Участник 2

Искам да благодаря на екипа, който организира играта - Изкарах си прекрасно!

Всички истории от клиенти