Red Alert

Мислете креативно и работете в екип, за да спрете вируса.

1 - 1.5 часа
На закрито и на открито
Сътрудничество
12 - Неограничен

Описание на програмата

Екипите гледат зловещо видео от маскиран представител на екипа на Red Alert. Съобщава им се, че техните компютърни системи са били заразени. Вирусът е в състояние да корумпира системите си и да унищожава компанията и личните данни завинаги.

Всеки отбор разполага с кутия и трябва да реши загадките в нея, за да блокира вируса в рамките на 60 минути. Видеото дава подсказки, за да успеят в търсенето си. Времето започва и отборите работят по серия от шест пъзела в шест равенства. Червените предупредителни андроиди са на разположение, за да им дадат улики, но те идват с цена. След като екипът завърши всичките шест пъзела в кутиите си, се появява една цифра от кода.

Видеото им напомня, че всички отбори трябва да са решили загадките си, за да могат всички да си сътрудничат. След като са се справили с предизвикателствата, екипите вземат кода, който са получили от всяка кутия, въвеждат го и обезвреждат вируса.

Резултати за развитието на екипа

Red Alert е увлекателна игра за учене, която подобрава работата в екип и уменията за решаване на проблеми в забавна и приятна среда. Вълнуващата тема и ограниченото време гарантират, че всички са ангажирани в цялата дейност. Екипите прилагат умения за творческо мислене и ефективна комуникация, като избират заедно най-добрата стратегия за решаване на всяка задача. С напредването на играта, членовете на екипа се научават да работят по-добре заедно. Те оценяват уменията си и да осъзнават, че индивидуалните таланти допринасят за ефективността на отбора като цяло. Сплотяването на екипа се засилва, както при завършването на всяка задача, те празнуват успеха си заедно.

Участниците научават, че има огромна разлика между гледане и гледане. Екипите постепенно развиват способността да виждат проблема от повече ъгъли и да прилагат иновативно мислене, за да го решат.

Препоръки от клиенти

Red Alert кара екипите да обогатят уменията си за решаване на проблеми. Програмата ни помогна да разберем повече за груповата динамика докато изпълнявахме предизвикателствата.

Ciler ay, Мениджър Човешки Ресурси
Samsung, Турция

Contact Us