Johnny Machiels Event Master

Johnny Machiels

Управляващ партньор в Event Masters

LinkedIN

Johnny Machiels е управляващ партньор в Event Masters с 23 години опит в тиймбилдинга, обученията, събитията и управлението на екипи.

Johnny постъпва в Event Masters преди 23 години като стажант. След като преминава през различни позиции в компанията (обучаващ се, стажант, асистент, младши, старши служител), той решава да поеме ръководството на Event Masters заедно с двама свои съдружници. Специализира се в тиймбилдинга и оттогава оглавява този отдел. Негова отговорност са също звената за ентъртрейнинг и логистика. Johnny се фокусира и върху френския клон на фирмата и все по-усилено се стреми да развива устойчиви партньорства в подкрепа на бизнес растежа. Затова редом с цялостното управление на Event Masters, ежедневната му работа се състои в активна продажба на тиймбилдинг програми. Освен това той ги организира, осъществява и работи като водещ. Силната му страна е владеенето на няколко езика, благодарение на което провежда тиймбилдинг на английски, френски или холандски. Ето някои от другите му умения:

  • Johnny редовно създава нови тиймбилдинг концепции, което поддържа иновативността на отдела.
  • Следи и обновява тиймбилдинг програмите. Постоянно се старае да усъвършенства отдела и да развива бизнеса.
  • Johnny е истински тиймбилдинг посланик. Той редовно изнася презентации в училища и на HR конгреси. Ръководен от личния си опит, иска да превърне тиймбилдинга в професионален инструмент на специалистите по човешки ресурси, ето защо основава ентъртрейнинг отдела.
  • Съчетава обучението със забавлението от тиймбилдинг игрите. Някои от концепциите му могат да се използват при подбора на кандидати за работа.